2777
2789
عنوان

خیلی ناراحتم جدی.بهتون نیاز دارم

270 بازدید | 14 پست

بچه ها یه چیزی تو دلمه که نمیتونم بگم.

نمیتونم به هیچ کس بگم.

چند روزه فقط گریه میکنم.

تا حالا خودمو اینجوری ندیده بودم.

میشه برام دعا کنید؟

هر چیزی که بلدین❤️

دعاهاتون برام باارزشه و همیشه جواب بوده.

این دفعه ام برای این نیتم دعا کنید تا جواب بگیرم.

واقعا لازم دارم.

حس ششمتوی تاپیکام،تاپیکاتون یا خصوصی جواب میدم(بیشتر  خصوصی چون حس میکنم تمرکزم بالاتر میره رو فرد موردنظر)🙏سوالات مربوط به خیانت/دعا و طلسم /شکار حیوانات جواب نمیدم.با احترام،اعتقادی به دعا و طلسم و... ندارم ولی معتقدم تک تک ما دارای قدرت نامحدودی هستیم که حدس زدن و حس کردن اتفاقات آینده چیزی نیست برامون.پس اگر مخالفین بهم انرژی منفی ندین چون من  درحال تمرین بیشترم و از بچگی این حس باهام بوده.ممنونم❤️

الهی به حاجتت برسی💓

آنچه را گنجش توهم میکنی.....زآن توهم گنج را گم میکنی......چقدر توصیف حال منه😢😢😢من عاشق مردی ام همه ی داشته هامو ازم گرفته.پدر.مادر.خانواده😢مردی که هم دردم اونه.هم درمونم.میگن عشق به رسوا شدنش می ارزد.مر د...تو میارزیدی؟میارزی؟تو بغلت که جام میدی غمهای عالم میشه فراموشم☺ولی گذشتمون.یه روز قبلمون.یه ساعت قبلمون همه چی رو میریزه بهم.بقول خودت تو در من یک تیمارستان روانی هزار تخت خوابی احداث کردی.خداقوت مهندس 😏😡

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم میشه بگی زهرا کنکور چی میشه؟ رتبه اش برات زیارت عاشورا میخونم

چی قبول میشه؟ 

پناهِ تو زیباست؛ چه نزدیک باشی  چه دور :) حسین‌جانم️، «تا خدا هست پریشان نشود خاطر من! 🕊️⁩🌿»

برات دعا میکنم عزیزمممممم ❤️

دعا کنین تا سال دیگه من برم سرکار معلمی..شنیدم دعای نی نی سایتی ها گیراست ..دعام کنین من جایی برم سرکار معلمی ! توروخدا دعام کنید من هیچ کسیو ندارم ،دعام کنید که دستم بره تو جیب خودم.

عزيزم ان شاالله حال دلت خوب بشه خيلي زود زود

من درخواست دوستيتون رو قبول كردم و پيام گذاشتم لطفا جواب بدين 

هر چند جوابم ندين براتون دعا ميكنم چون حال دلتون رو خوب ميفهمم خودمم داغون داغون فقط خالق يكتا به فريادمون برسه🤲🤲🤲

يا ضامن اهو🕊دل شكسته منو بخر🤲

سلام من شنیدم شما حس ششمی هستی.

من سرکار میرم؟چه زمانی؟

به آرزوهایم قول رسیدن دادم❤️🌱به دوتا از حاجت هام رسیدم😍مدیون آقا جانم امام حسین هستم🥺❤️میدونم به زودی میام و از براورده شدن حاجت های مهمم توسط امام حسین جانم براتون میگم😍❤️