2777
2789
عنوان

دیگه خجالت میکشم🫣

194 بازدید | 16 پست

وای نمیدونم چیکار کنم شب هر موقعی که بخوام تا ظهر ساعت ۱ و ۲ خوابم شاغل هم هستم از ۷ صبح تا ۲ بعد از ظهر تو تمام مدت کار یا خوابم یا دارم چرت میزنم یا سردرد شدید دارم دیگه نمی تونم اینجوری ادامه بدم جوری سر کار خوابم میبره که همکار هام میان بیدارم میکنن واقعا خجالت میکشم کم خونی هم ندارم لطفا یه راه بهم پیشنهاد بدین 🙏🏻😭 چیکار کنم بتونم صبح زود از خواب بیدار شم ؟ قهوه هم جواب معکوس روم میذاره بیشتر خوابم میگیره 

خواهرزاده‌م امسال تیزهوشان قبول شد 😍🥳

امسال کلاس‌های تام‌لند رو می‌رفت و من هر بار می‌رفتم خونه خواهرم، می‌دیدم اونم یه گوشه نشسته داره با بچه کلاس می‌بینه 😂

البته فکر کنم خواهرم از خودِ خواهرزاده‌م بیشتر طرفدار استاد طاری شده! انقدر هم از استادا برام تعریف می‌کردن که آخرش منم اسم چندتاشون رو حفظ شدم 😅

منم ماه رمضون خیلی افتضاح شده وضعیتم تا یک‌میخابم بعدشم کسل و بیحالم حتی یه افطاری هم نمیتونم درست کنم.

داروی آرامبخشی چیزی نمی‌خوری ؟! یا مثلا شبا سردی نمی‌خوری ؟! این دو تا خیلی آدمو کسل و خواب آلود می‌کنه. 

و عادت به دیر خوابیدن هم که از همه ی اینا بدتره 

منم ماه رمضون خیلی افتضاح شده وضعیتم تا یک‌میخابم بعدشم کسل و بیحالم حتی یه افطاری هم نمیتونم درست ک ...

نه چون مریضم حتی نمیتونم روزه بگیرم که بگم بخاطر اون اینهمه میخوابم 

عادت به خواب کردین . 

۱ سر صبح یک کاسه ی یخ داشته باشین + اب . قبل و بعد رفتن به سرویس بهداشتی صورتتونو کاملا بزارید داخل . هم پوستتون هیدراته میشه . هم از خواب میپرید 

۲ ادامس نعنا اکشن . دو بسته بگیرید نیم ساعت یکبار ادامسو عوض کنید . 

۳ قهوه اصل برزیل . به صورت غلیظ شده . وقتی وارد محل کارتون شدین به ماگ بزرگ بریزین .