76mahhhhhhh مدیر عضویت: 1402/01/26 تعداد پست: 664 عنوان ابروووو | مشاهده متن کامل بحث + 182 بازدید | 21 پست سلام دوستا میخام ابرو هامو میکرو کنم پیش یکی از دوستای دوران مدرسه گف دوجلسه انجام میدم ک جلسه دوم اگ لازم شد میگم بیای اگ لازم نبود ن برای بقیه ۸۰۰برای من ۶۵۰بنظرتون مناسب گفته شهرشما چقد میگیرن میکروبلید؟😵💫 بهترین اتفاق زندگیمید👨👩👦 1402/01/29 | 16:04 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
76mahhhhhhh مدیر استارتر عضویت: 1402/01/26 تعداد پست: 664 ابروهای خودمم میزارم بچه ها نظر بدید چطو میشه میخام پهنتر بشه و تاجشم قشنگ مشخص باشه بعد زایمانم متاسفانه ابروهام ریخت تاج ندارن مداد میکشم بهترین اتفاق زندگیمید👨👩👦
sadaf__far عضویت: 1400/02/26 تعداد پست: 37491 ابروهای خودمم میزارم بچه ها نظر بدید چطو میشه میخام پهنتر بشه و تاجشم قشنگ مشخص باشه بعد زایمانم متا ... عزیزم چقد جوونید آره ؟😍بنظر میاد کارش خوب باشه ابروهاتونم خوب میشه بلید کنید دیگه اصلا نیازی به مداد و هیچی هم نیست من ابان 1400 انجام دادم با اینکه گفت پوستت چربه و زود پاک میشه ولی هنوز خیلی جاهاش مونده
76mahhhhhhh مدیر استارتر عضویت: 1402/01/26 تعداد پست: 664 عزیزم چقد جوونید آره ؟😍 بنظر میاد کارش خوب باشه ابروهاتونم خوب میشه بلید کنید دیگه اصلا نیا ... مرسی عزیزم از تعریفت ۲۵سالمه🤭😂امیدوارم😍منم پوستم چربه ی مقدار اما خب عمم انجام داده با اینک چربه پوستش ولی ماندگاریش خوبه بهترین اتفاق زندگیمید👨👩👦
sadaf__far عضویت: 1400/02/26 تعداد پست: 37491 مرسی عزیزم از تعریفت ۲۵سالمه🤭😂 امیدوارم😍 منم پوستم چربه ی مقدار اما خب عمم انجام داده با اینک چ ... زنده باشید از چشم و ابروتون مشخصه کم سن و سال هستین 🥰اره به منم همینو گفت که موندگاری نداره کلی ترسوندم ولی خب خداروشکر هنوز مونده ایشالا که عالی بشه براتون
لواشک_تررش عضویت: 1401/12/09 تعداد پست: 3485 ابروهای خودمم میزارم بچه ها نظر بدید چطو میشه میخام پهنتر بشه و تاجشم قشنگ مشخص باشه بعد زایمانم متا ... بنظر من که ابروهات خوبن و نیازی نیس
76mahhhhhhh مدیر استارتر عضویت: 1402/01/26 تعداد پست: 664 بنظر من که ابروهات خوبن و نیازی نیس اخه با مداد خوبه بهترین اتفاق زندگیمید👨👩👦