2777
2789
عنوان

عروسی دوستم

247 بازدید | 26 پست

سه شنبه هفته دیگس 

منم خودش حضوری و تلفنی دعوت کرده ولی هنوز کارت نیاوردن بنظرتون برم؟ حضوری منظورم قبل عید بهمن بود فکنم یا دی  برداشت گفت عروسیمه و بیا و فلان تالاره و... تلفنیم من زنگ زدم احوال بپرسم گف لباستو خریدی بیای؟ و.... 

از ی جهتم بابام میگ چرا کارت نیورد رسمی بگ اینجوری همه دعوت میکنن شاید نخاد بری اینجوری گفته 

ارزش من رو به جز کسایی که منو دوست دارند کسه دیگه ای درک نمیکنه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ربطی نداره الان دیگه کارت رو آنلاین ارسال میکنن یا تماس میگیرن مثل قدیما نیست خونه به خونه در بزنن کارت تقدیم کنن برگردن

درحالی که برای آگاهی همه جانبه و روشن بینی ام تلاش می‌کنم قسمت هایی از وجودم هم از مسائلی پیش پا افتاده آزرده میشه. هیچ انسانی کامل نیست. کسی که همه‌ی تاپیک هاش گل و بلبله بنظر من حتما دچارخودسانسوریه.
ما معمولا محردا کارت نمیدیم،البته بستگی به میزان دوستیتون داره

ازتمام دوستا فقط منو دعوت کرده و اینک دوستیمون صمیمی بوده قبلا الان ب اون صورت نیست

کجاییی هستی

شاید رسم ندارن

به بقیه کارت داره

ما هم سه شنبه آینده عقد پنجشنبه عروسی داریم فامیل درجه یکم هستیم ولی هنوز کارت نگرفتیم

ادب چیز نامفهومی نی......سعی کن بفهمیش😐😏  تآپیک دعوا تگم کنید 😈😈دختر تابستونم رو مخم راه نرین پلییییز😎😎
ربطی نداره الان دیگه کارت رو آنلاین ارسال میکنن یا تماس میگیرن مثل قدیما نیست خونه به خونه در بزنن ک ...

کارت میدن چون خودشون