2777
2789
عنوان

تقویت مو

312 بازدید | 17 پست

آقا امروز دیدم موهام کم جون شدن و سرم بی حاله 

دیگ حنا خیس کردم با اب و یکم ابغوره 

گزاشتم 1ساعتی تو افتاب بمونه

بعد با قاووت یا همون قووتو و دارچین و یدونه تخم مرغ ترکیب کردم الان زدم ب سرم... یکساعتی دیگ میشورم 

قبلا کاکائو میزدم دیگ رفتم مغازه نداشتن 

بعد ی ساعت بشورین اگ خاستین این ترکیبو استفاده کنین فوق العاده جون دهنده ب مغز سر و موهاس و.. 

ارزش من رو به جز کسایی که منو دوست دارند کسه دیگه ای درک نمیکنه

چند نفر از دوستام وقتی خونمون اومدن اولین چیزی که پرسیدن فرشمون بود! 😂

طرحش خیلی خاصه و اصلاً شبیه فرش‌های معمول بازار نیست. من از فرش زانیس خریدم، قبل از خرید هم با پرو مجازی، فرش‌ها رو داخل خونه خودمون دیدم و خیلی راحت‌تر تونستم انتخاب کنم.

راستی خرید قسطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم دارن.

اینجا کلیک کن تا سایتشون رو ببینی.

تو آفتاب برا چی میزارین بمونه؟

از ما هیچ چیز باقی نمیماند،جز خاطراتی که در آن دلیل حال خوب آدمی بودیم...دوستم لطفا سوال در مورد کنکور ازم نپرس ولی سوال پزشکی تا جایی که بتونم حتما جواب میدم

آبغوره برای مو ضرر نداره

نه این ترکیب قدیمی مادربزرگمه از اول جوونیاش داره میزنه و مام از بچگی میزنیم و.. مشکلی نداره

تو آفتاب برا چی میزارین بمونه؟

ی پلاستیک میکشیم روش و میزاریم بمونه تا خاصیتش بیاد بیرون و گرم شه و رنگش تغییر کنه 

این همه چیز ؟؟؟؟!! یا ابلفضللل

بله همینا تقویت داره.. شما حاضری ی نرم کننده یا شامپو با 10ها مواد شیمیایی بزنی ولی این چند قلمو استفاده نکنی؟ تازه عسلم داشت ما نداشتیم بزنیم

بله همینا تقویت داره.. شما حاضری ی نرم کننده یا شامپو با 10ها مواد شیمیایی بزنی ولی این چند قلمو است ...

میدونم عزیزم ولی اینا با هم تداخل پیدا میکنن بدترش میکنن چرا فک میکنین هر چی بیشتر مواد قاطیش کنید بهتر میشه

روغن آرگان بهترین چیزه هم نرم می‌کنه و هم براق

نه دوست گلم ما سالهاست داریم استفاده میکنیم

تستش میکنم 

فقط خاصیتش برای پوست سر چیه؟

جلو ریزش مو رو میگیره؟

نظری ب کار من کن ک ز دست رفت کارم،،،،،، به کسم مکن حواله ک بجز تو کس ندارم❤️🫂❤️
میدونم عزیزم ولی اینا با هم تداخل پیدا میکنن بدترش میکنن چرا فک میکنین هر چی بیشتر مواد قاطیش کنید ب ...

چرا روغن ارگانی ک جدید اومده و اصلنم طبیعی نیست و همشون شرکتین رو باید ترجیح بدم؟ 

ما سالهاست ازاین فرمول استفاده میکنیم و خیلیم خوب روی همع جواب داده و کل موادم طبیعیه