2777
2789

من خونشون خیلی دیر ب دیر میرم یا اگر بریم شوهرم زنگ میزنه میگم میایم اینجوری نیستن ک بگن بیاید ی مدت هم اینجوری بودن ک بی وقت زنگ میزدن میگفتن مبخوایم بیایم شوهرم تو رو دروایسی می‌گفت برایم شام بیاید اونا هم قبول بعد من واقعا نمیدونستم کی وقت کنم غذا درست کنم ساعت دیر بود خیلی برام سخت بود تا ک ی روزی گفتم من دوست دارم به خونمون زنگ بزنید زودتر بگید ک من بتونم برسم این حرفا چون با شوهرم دعوام شده بود حالا از اون ک یک هفته میگذره امشب دوباره زنگ زده میگه می‌خوایم بیایم خونتون به جای اینکه بگه تو بیا خونه من یا چرا نمیاید میگه ما میایم اونجا داره بهم لجباری می‌کنه مادرشوهرم پدر شوهرم هم متاسفانه پاب پاش میاد از وقتی عروسی کردم اینو خوب فهمیدم ازشون دوست ندارن نه عروس دعوت بکنن نه کسی بیاد خونشون زیاد

همش دوست دارن برن وقتو بی وقت یا فقط برن والا من عروس آخرم خونه مادرشوهرم هم زیاد نمیرم ک بگم زیاد میرم داره تلافی میکنه بنظرتون چکار کنم با اینا راهکار بهم بدید

اومدن رو نده

مامان جونم عاشقتم                                              در میان اشکال هندسه عاشق شش گوشه ام🌸💜         بزن باران نوازش از تو باشد گریه از من!بهانه ای بده به ابر کوچک نگاه من دراوج گریه ها فقد تو میشوی پناه من به داد من برس.........♡

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خیلی دوست دارم نظر دوستان رو بدونم چون منم با این معضل مواجه خواهم شد. چون می خوایم بریم شهر مادرشوهرم اینا زندکی کنیم.

درحالی که برای آگاهی همه جانبه و روشن بینی ام تلاش می‌کنم قسمت هایی از وجودم هم از مسائلی پیش پا افتاده آزرده میشه. هیچ انسانی کامل نیست. کسی که همه‌ی تاپیک هاش گل و بلبله بنظر من حتما دچارخودسانسوریه.

اگه اینجوریه لازم نیست برا غذا خودکشی کنی حاضری بزار ی بار ماکارونی 

ی بار حاضری 

ی بار سوپ 

ی بار تخم مرغ ابپز و سیب زمینی 

ی بار الویه 

غذاهای راحت و سبک 

کلا روزای عادی ک نمیان هم شبا شام اینجوری باشه ک شوهرتم غر نزنه بت و بفهمه شبا شاما سبکه 

یک آدم رک هستم ولی بی زحمت اگه بی ادبی کردم پای رک بودنم نزارین اون یه مقوله جدا از شخصیتمه😂درخواست دوستی ندین لطفا...خدایا شکرت.🌸قانون مزرعه میگه:تو تصمیم میگیری چی بکاری، اما تو فصل برداشت تو موظفی اونچه که کاشتی رو برداشت کنی🤫 مستی که داره پیشت اعتراف میکنه براش کشیش نشوووووو.....

هر چند وقت دعوتشون کن که خودشون بی دعوت نیان دیگه

اگر بذارن به دعوت کردن برسه. مثلا این هفته میان هفته بعد دعوتشون میکنی باز هفته بعد خودشون میان

درحالی که برای آگاهی همه جانبه و روشن بینی ام تلاش می‌کنم قسمت هایی از وجودم هم از مسائلی پیش پا افتاده آزرده میشه. هیچ انسانی کامل نیست. کسی که همه‌ی تاپیک هاش گل و بلبله بنظر من حتما دچارخودسانسوریه.

مثل خواهر شوهرای من ..فقط میخان بیان خونم ..ولی دوست ندارن مهمون دعوت کنن....ی جورایی خونه برادر را خونه خودشون میدونن و خونه خودشون ب قول خودشون مال شوهرشونه وغریبه ان برام شوهراشون مثلا

عزیزم اگه ماهی ی بار میان ک بزار بیان بالاخره خونه پسرشون هم هست 

ولی اگه زیاد میان شورشو دراوردن ک بریم نقشه بکشیم 😃😃

هر بار ک میخوان بیان بگو داری میری باشگاه 

ی بار بگو وقت دکتر داری 

اینجوری هی بگی شاید خسته شدن 

خیلی زیاده خدایی من سالی دو بار دعوت میکنم نهایتش 3 بار البته با فامیلاشون

از الان عزا گرفتم

واقعا بیشتر از ماهی یبار دلم رفت و آمد نمی خواد 

عزیزم اگه ماهی ی بار میان ک بزار بیان بالاخره خونه پسرشون هم هست  ولی اگه زیاد میان شورشو دراو ...

آره باید مرتب پیچوند.