2777
2789
عنوان

حرف زدن بچه

364 بازدید | 30 پست

خانوما پسر من نوزده ماهشه. هر بار مادرشوهرم میاد بچه های دیگه رو مثال میزنه که از پسرم کوچیکترن و حرف میزنن. خیلی اعصابم خورد میشه. یه جور میگه انگار بچم مشکل داره. الان چند تا کلمه میگه .

بد، بابا، ماما، شی شده، چند تا کلمه هم به زبان مادریمون میگه... ولی خب طوری نیست که یه کلمه بگی تکرار کنه. یا مثلا باباشو صدا کنه. همینطوری برا خودش بازی میکنه میگه بابا باباجی‌... فقط از بد به موقع استفاده میکنه مثلا دست باباشو میگیره برن بازی کنن باباش میگه خستم میگه بد... تحت نظر دکترم هست ولی تاحالا در مورد حرف زدنش نگفته.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خوبه دیگه بعددوسالگی بهترمیشه،بچه ها باهم فرق دارن مقایسه نکن

وقت کم است...ما ابد در پیش داریم...                                 پناه میبرم به خدا،از عیبی که امروز در خود دیدم و دیروز دیگران را برای آن عیب ملامت کرده‌ام.

اصلا نگران نباش بچه ها با هم متفاوتن پسر من دوسال و سه ماهش بود که شروع کرد صحبت کردن و یادگیری کلماتش عالیه و الان که یه سال میگذره خیلی از هم سناش بهتر صحبت میکنه

شما نگاه قشنگی داری پشت اون نگاه یه قلب بزرگ میتپه ...برا حل مشکل همه دنیا یه صلوات میفرستی؟جای دوری نمیره اول از همه به خودت برمی گرده....ممنون مهربون

منم سربچه اولم با اینکه ۷ ماهگی حرف زد حساس و زود رنج بودم،اما الان که تجربه دارم،دخترم ۱۸ ماهشه خیلی کم حرف میزنه ناراحت نیستم.نگران نباشید بچه ها متفاوتن .مادر شوهرمنم میگه تخم کفتر بدین ببرین دکتر اما من عین خیالمم نیس

یه سال و هفت ماهشه چه قدر عجله داری پسر من تو دو سالگی شروع کرد.😊

من عجله ندارم. ولی اون مقایسه میکنه و هر بار با حرفاش ناراحتم میکنه میگه تو باهاش حرف نمیزنی 

مهم اینه متوجه میشه‌

تومادری نبایدب حرف کسی زودی بهم بریزی ک اصلا نشنو‌حرفای مادرشوهرتو

یه چی بگم هربچه ای تو یه چیز جلویه یکی تو‌راه افتادن یکی تو‌دندون دراوردن یکی تو حرف زدن 

بچه من بااینک دختر بود ۹ماهگی وایمیستاد و ۱۰ماهگی چن قدم میرفت 

اما تازه نه ماهگی ماما میگف تا دوسال گی هم کامل زبونش بازمشده بود 

نکنید بچه رو مقایسه نکنید

نمیخام یه روز چشممو بازکنم ببینم وسط جنگ دوتا بچه هامم👨‍👩‍👧‍👧 نمیخام یه روز ببینم هیچی از زندگی برام نمونده جز پیری👵🏻 میخام بجنگم برا خودم برا ارزوهام 👱🏻‍♀️
بعضی بچه ها تا ۴.۵ سالگی هم واضح صحبت نمیکنن توانایی بچه ها متفاوت هست اما اگه تا سه سالگی نتونه جم ...

دیشب میگفت حرف نمیزنه برا مدرسه میخاد چکار کنه اخه بچه دو ساله کجا مدرسه کجا

دیشب میگفت حرف نمیزنه برا مدرسه میخاد چکار کنه اخه بچه دو ساله کجا مدرسه کجا

خلهه بابا چرا حرفاشو‌جدی میگیری

نمیخام یه روز چشممو بازکنم ببینم وسط جنگ دوتا بچه هامم👨‍👩‍👧‍👧 نمیخام یه روز ببینم هیچی از زندگی برام نمونده جز پیری👵🏻 میخام بجنگم برا خودم برا ارزوهام 👱🏻‍♀️

اگر بی قراری و بی توجهی ب محیط اطرافش هم داره حتما ببرش پیش گفتار درمانی و روانشناسی. پسر خاله منم همین طور بود اول از لحاظ تغذیه تقویتش کردن بعد بردنش کلاس یه سال حدودا زبونش باز شد

خب که چی 
مهم اینه متوجه میشه‌ تومادری نبایدب حرف کسی زودی بهم بریزی ک اصلا نشنو‌حرفای مادرشوهرتو یه ...

سر هر کارش همین بلارو سر من آورد بچم چهار ماهه بود میگفت چرا نمیشینه، ده ماهه بود میگفت چرا راه نمیره الانم سر حرف زدنش. دندوناش درومدن میگه این دندوناش جلو افتادن زود درومدن خراب میشن.