2777
2789
عنوان

حرف زدن بچه

| مشاهده متن کامل بحث + 364 بازدید | 30 پست
سر هر کارش همین بلارو سر من آورد بچم چهار ماهه بود میگفت چرا نمیشینه، ده ماهه بود میگفت چرا راه نمیر ...

بخدا چون بچه اولته انقد حرص میخوری اگ دومی بود یادتم نبود ازبس بی خیال میشی از من میشنوی اعصاب خودتو بخاطر این چیزا بهم نریز

نمیخام یه روز چشممو بازکنم ببینم وسط جنگ دوتا بچه هامم👨‍👩‍👧‍👧 نمیخام یه روز ببینم هیچی از زندگی برام نمونده جز پیری👵🏻 میخام بجنگم برا خودم برا ارزوهام 👱🏻‍♀️

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اونو  که میدونم خله ولی جلو همه این حرفارو میزنه منم جوابشو نمیدم زیاد حس بدی پیدا میکنم

چرا ج نمیدی بگو‌مادر جون من مامانشم دکتربردمش گفته هییچ عیبی نداره به این حرفا هم توجهی نکن 

دیگ شما ک بهتر از دکتر بلدنیستی؟؟

نمیخام یه روز چشممو بازکنم ببینم وسط جنگ دوتا بچه هامم👨‍👩‍👧‍👧 نمیخام یه روز ببینم هیچی از زندگی برام نمونده جز پیری👵🏻 میخام بجنگم برا خودم برا ارزوهام 👱🏻‍♀️
اگر بی قراری و بی توجهی ب محیط اطرافش هم داره حتما ببرش پیش گفتار درمانی و روانشناسی. پسر خاله منم ه ...

نه ازون لحاظ مشکلی نداره‌ ‌من از اولم شکر خدا خیلی به تغذیش رسیدم. خیلی سریع با بچه ها ارتباط میگیره و میخاد بازی کنه باهاشون فقط حرفاش زیاد واضح نیستن

سر هر کارش همین بلارو سر من آورد بچم چهار ماهه بود میگفت چرا نمیشینه، ده ماهه بود میگفت چرا راه نمیر ...

دندون ک بچه ها الان همشون دندوناشون خرابه دیرو زودم مداره 

نه ازون لحاظ مشکلی نداره‌ ‌من از اولم شکر خدا خیلی به تغذیش رسیدم. خیلی سریع با بچه ها ارتباط میگیره ...

خودتو بااین حرفا بهم مریز عزیزه من گناه داره بچه 

بخدا چون بچه اولته انقد حرص میخوری اگ دومی بود یادتم نبود ازبس بی خیال میشی از من میشنوی اعصاب خودتو ...

مبخام بی خیال باشم ولی نمیتونم از دیشب هزار بار حرفاشو مرور کردم یه بچه هست زیر یکسالشه این اصلا ندیدتش از قبل با مادرش دوسته میگه تلفنی باهاش حرف زدم😑 نصف حرفاشم دروغه فقط منو عذاب میده

من عجله ندارم. ولی اون مقایسه میکنه و هر بار با حرفاش ناراحتم میکنه میگه تو باهاش حرف نمیزنی 

ببریدش پیش مشاور یا متخصص کودک باهاش حرف بزنه چون رفتارش باعث استرس شما و بچه میشه و رو روان بچه اثر بد می‌ذاره

و خدایی دارم که در این نزدیکی است.
چرا ج نمیدی بگو‌مادر جون من مامانشم دکتربردمش گفته هییچ عیبی نداره به این حرفا هم توجهی نکن&nbs ...

بگم واقعا؟ اونوقت شوهرم لابد میخاد بگه به دکتر نگفتی، جلوش ضایعم کنه. تحت نظر دکتر هست ولی نه اون تا حالا در مورد حرف زدنش پرسیده نه من گفتم

دندون ک بچه ها الان همشون دندوناشون خرابه دیرو زودم مداره 

چرا به نظرتون؟ من فک میکنم استفاده ی مداوم از خمیر دندونه، همش فک میکنم هر موقع تونست مسواک بزنه هفته ای دو سه بار خمیر دندون استفاده کنه بقیه مواقع با نمک مسواک بزنه

مبخام بی خیال باشم ولی نمیتونم از دیشب هزار بار حرفاشو مرور کردم یه بچه هست زیر یکسالشه این اصلا ندی ...

ببین عزیزم من سه تا بچه دارم دخترم از شیش ماهگی شروع کرد به گفتن کلمات و دو سالگی شعر و قصه و حدیث می‌خوند اما دو تا پسرم تا دو سالگی انقدر ساکت بودن که گاهی حس می‌کردم بلدن عمدا حرف نمی‌زنن ولی الان خیلی خوب حرف می‌زنن این تفاوتا مربوط به جنس و فرد میشه و شوهرتون باید اینو قبول کنه.

و خدایی دارم که در این نزدیکی است.
چرا به نظرتون؟ من فک میکنم استفاده ی مداوم از خمیر دندونه، همش فک میکنم هر موقع تونست مسواک بزنه هفت ...

نه عزیزم والا یکی میگ از شیر شبه یکی میگ از فطره اهنه من دخترم اهن خارجی میدادم و خراب شد بردم درست کرد تو حرص بخوری و نخوری اینا خراب نیشه دندوناشون کاریشم نمیشه کردد

مبخام بی خیال باشم ولی نمیتونم از دیشب هزار بار حرفاشو مرور کردم یه بچه هست زیر یکسالشه این اصلا ندی ...

مادرشوهرمنم اینجوریه دقیقا همینه انقد سر اولی حرص خوردم و ناراحت بودم کم کم دیدم این مقطه ضعف منو پیدا کرده هرررچی ک میدونه من ناراحت میشم و بیشتر میگ من از اونموقع نه زیاد میزارم در جریان کارام باشه نه واکنش نشون میدم ب حرفاش وسط خرفاش یهو میپیچونم یا بلند‌میشم میرم دیگ حرف نمیزنه بی تفاوتی بهترین کاره

چرا به نظرتون؟ من فک میکنم استفاده ی مداوم از خمیر دندونه، همش فک میکنم هر موقع تونست مسواک بزنه هفت ...

من دخترم خیلی مواقع فقط مسواک و اب میزنه ک غذا بین دندوناش نباشه اصلا خیلی کم میزنه خمیر دندون 

یه دکتربهم گف از مکملهای بارداریه هریکی یه چی میگ

من دخترم خیلی مواقع فقط مسواک و اب میزنه ک غذا بین دندوناش نباشه اصلا خیلی کم میزنه خمیر دندون  ...

عجبا... آخه من مامان خودمو دیدم دندوناش خوبه خیلی اوقات فقط نمک میزنه من خودم مرتب مسواک میزنم ولی نابودن