ملکا،مهدی مدیر استارتر عضویت: 1401/12/25 تعداد پست: 112 عنوان بارداری 77 بازدید | 7 پست من دیگه ۹ هفتمه حس ی نبضایی میکنم دیشب یدفعه انگار شکمم ی نبض محکم زد ی چیزی اینجوری این چیزا طبیعیه 1402/01/29 | 09:43 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
77sare عضویت: 1401/10/18 تعداد پست: 3316 نبضه شکمته نی نی ۹ هفته اصلا نبضه ش معلومنیست ولی عادیه منم شکمم و رودم نبض داشت اون موقعه به دکترمم گفتم گفت عادیه خدا جونم خیلی دل تنگ روزهایم ک اصلا قدرشونو ندونستم بیرون رفتنهای بی دغ دغه دورهمی های دوستانه اخ چه روز های داشتم هرروزم تنوع بود ولی متاهلی ک فک میکردم خیلی خوب میشه دقیقآ بر عکس شد ن تفریحی ن بیرون رفتنی خستم دل تنگ مجردیم😭😭😭
دخترلکستان عضویت: 1401/04/04 تعداد پست: 5431 اون از روده هاته عزیزم من هفته پونزده هستم هنوز تکوناشو احساس نکردم تهش قراره بمیریم. پس بذار از زندگی کردن نترسیم.ها؟ ریسک کنیم.بدویم.برونیم.گریه کنیم.بخوریم زمین.گم بشیم.موزیکامونو گوش بدیم.کتاب بخونیم.فیلم ببینیم.سفر کنیم.مشت بخوریم.جریمه بشیم.چک بخوریم.بخندیم... . زندگی کنیم . 🤍⛓️.
گبریلا عضویت: 1400/01/11 تعداد پست: 3197 اره تو بارداری همه چیز طبیعیه چون هرجور مشکلی برات پیدا میشهاون نبضم احتمالا نبض شکمته چون واسه حس کردن حرکات جنین زوده
aradjoooooni عضویت: 1400/12/10 تعداد پست: 2963 نبض واسه جفته که میزنه شکم اولت باشه تکون هاشو اگه لاغرباشی بعد هفته۱۸ به بعد متوجه میشی اگه شکم دومت باشه بعد ۱۶ هفته البته اگه لاغرباشی خانم هایی که یخورده شکم داشته باشن باید تا هفته ۲۰ صبرکنن تا تکون جنین رو حس کنن
ملکا،مهدی مدیر استارتر عضویت: 1401/12/25 تعداد پست: 112 اون از روده هاته عزیزم من هفته پونزده هستم هنوز تکوناشو احساس نکردم تکون ن نبض اصلا برا خودمم عجیب
دخترلکستان عضویت: 1401/04/04 تعداد پست: 5431 تکون ن نبض اصلا برا خودمم عجیب منم اینطوری میشم برا شکمته تهش قراره بمیریم. پس بذار از زندگی کردن نترسیم.ها؟ ریسک کنیم.بدویم.برونیم.گریه کنیم.بخوریم زمین.گم بشیم.موزیکامونو گوش بدیم.کتاب بخونیم.فیلم ببینیم.سفر کنیم.مشت بخوریم.جریمه بشیم.چک بخوریم.بخندیم... . زندگی کنیم . 🤍⛓️.