2777
2789
عنوان

واقعا چقدر همه چی عوض میشه

232 بازدید | 9 پست

الان داشتم سریال متهم گریختو میدیدم چقدر حس وحال وصمیمیتشو دوست دارم عاشق حال وهواشم اونشب رفته بودیم خونه عمم اینا همه سرشون تو گوشی اصلا هیچکی به هیچکی نبود وقتی بچه بودمم خیلی بهتر بود دور هم جمع میشدیم بیرون میرفتیم میگفتن میخندیدن با اینکه خودم دهه هشتادیم اصلا نمیتونم همنسلامو درک کنم حس میکنم همه چی حتی تا ۱۰ سال پیشم که ۱۱ سالم بود خیلی عوض شده ادم واقعا دلش میگیره از فاصله ای که بین ادما افتاده میری یه سریال نمایش خانگی ببینی انقدر تجمل وغم توشه ادم افسردگی میگیره 

معجزه خود تویی ...🩵🌱

آره واقعا 

چقد همه چی واقعی و صمیمی بود 

متهم گریخت رو که پخش میکرد من سوم دبستان بودم 

خدای خوبم؛ این شعر بخشی از احساس تازه‌ی من نسبت به تو رو بیان میکنه:  " مرا هزار امید است و هر هزار تویی/شروع شادی و پایان انتظار  تویی  /بهارها که ز عمرم گذشت و بی تو گذشت /چه بود غیر خزان ها اگر بهار تویی/دلم ز هر چه به غیر از تو بود خالی ماند / در این سرا تو بمان ای که  ماندگار تویی/شهاب زودگذر لحظه های بوالهوسی است /ستاره ای که بخندد به شام تار تویی /جهانیان همه گر تشنگان خون من اند/ چه باک زان همه دشمن چو دوست دار تویی /دلم صراحی لبریز آرزومندی است/ مرا  هزار امید است و هر هزار "تویی"شاعر:سیمین بهبهانی

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

روحت شاد سیروش گرجستانی❤

میبینم قلبم میگیره واقعا بازیگر خوبی بود.

به تاریخ ۱۴۰۲/۰۷/۲۰ ازین سایت میرم. دلیلشم خانوما فیس افاده ای حیوون گریز بی درک و منطق و سطح دغدغه در لول وای شوهرم مادرشوهرم جاریم دماغ عملیم.