2821
2789

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

اگ برگردم عقب چون بهش علاقه دارم بازم انتخابش میکنم  علاقه خیلی مهمه  اگ توان خوندن داری ...

دارم میخونم ولی فک میکنم دیرع دیر شروع کردم🥲

احب نفسک اولا❤️ اول خودتو دوسداشته باش💞🤫
اگ برگردم عقب چون بهش علاقه دارم بازم انتخابش میکنم  علاقه خیلی مهمه  اگ توان خوندن داری ...

پزشکی ۷ سال فقط عمومیه... تو این ۷ سال هم هیچ درآمدی نداری.. مگر اینکه تخصص بگیری.. کلا باید یه ۱۵ ۱۶ سالی بخونی.. واقعا خیلی سخته..

که جهان رنـج بزرگیست؛ نگارا تو بخـند🌱✨•به یاد بچه های شجره طیبه میناب که خونشون واسه بعضیا خون نیست چون منفعتی تو خونشون واسه سوءاستفاده کسی یا تخلیه عقدهاشون واسه استوری و امضاء و بیو و.. گذاشتن نبود🕊️💔.به نام خدای آدم و حوا❤️✨ دوستان روش.ع.فکر، همچی قبول کن و کسایی که به هر چیزی احترام میگذارن فقط چون براشون ضرری نداره و خط فکری مشخص و سالمی ندارن و فاز آگوستا برداشتن رو من ریپ نزنن خیلی ممنون از توجه شما جوگیر های گرامی. به قول حکیم فردوسی بزرگ: بر این زادم و هم بر این بگذرم، چنان دان که خاک پی حیدرم:)✨ پیرو مکتب بزرگان تاریخ ایران💅🏻 شاگرد خلف داریوش کبیر🤺

اگ میتونی ی سال دیگه بخونی و پایه ت قوی هس پزشکی بهتره ولی خب طولانیه و سخت درساش

کنکور ثبت نام کردم 

شما دولتی ؟؟دانشگاه دولتی بودی؟

احب نفسک اولا❤️ اول خودتو دوسداشته باش💞🤫
بله میدونمگفتم اگ توان خوندن داشته باشه

بله شمارو میدونم.. برای ایشون نوشتم.. واقعا اگه کسی بخواد بره اراده خیلی زیادی میطلبه..

که جهان رنـج بزرگیست؛ نگارا تو بخـند🌱✨•به یاد بچه های شجره طیبه میناب که خونشون واسه بعضیا خون نیست چون منفعتی تو خونشون واسه سوءاستفاده کسی یا تخلیه عقدهاشون واسه استوری و امضاء و بیو و.. گذاشتن نبود🕊️💔.به نام خدای آدم و حوا❤️✨ دوستان روش.ع.فکر، همچی قبول کن و کسایی که به هر چیزی احترام میگذارن فقط چون براشون ضرری نداره و خط فکری مشخص و سالمی ندارن و فاز آگوستا برداشتن رو من ریپ نزنن خیلی ممنون از توجه شما جوگیر های گرامی. به قول حکیم فردوسی بزرگ: بر این زادم و هم بر این بگذرم، چنان دان که خاک پی حیدرم:)✨ پیرو مکتب بزرگان تاریخ ایران💅🏻 شاگرد خلف داریوش کبیر🤺

2824
2823

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

جهیزیه

malakehhh | 9 ساعت پیش
2791
2779
2792