مامان و بابام خیلی برام زحمت کشیدن الان مامانم انتظار داره همه حقوق رو بدم بهش و مثل همیشه هر چی بخوام به اون بگم پول بهم بده حالا حقوقم این ۱ سال و نیم اول خیلی کمه میخوام در حد ۵۰۰ تومن رو خودم بهش نگم از حقوقم ببرم و بقیه رو بهش بدم من کلا همیشه چیز مادی نخواستم از بابا و مامانم چون میدونستم سختشون میشه اگه پولی خواستم برای کتاب و درسم بودم .
یکم در مورد خودم توضیح بدم
«به نام خدا هستم،
از بچگی بزرگ شدم،
تو بیمارستان به دنیا اومدم،
صادره از شهرمون،
همونجا بزرگ شدم،
چند سال سن دارم،
بابام مَرد بود،
تو دوران کودکیم بچه بودم،
با رفیقام دوست شده بودم،
به دوست داشتن علاقه دارم،
قصد ازدواج نه دارم،
بعضی شبها که می خوابم
خواب می بینم،
تو خونمون زندگی می کنیم،
تا حالا نمردم و...»
ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
یکم در مورد خودم توضیح بدم
«به نام خدا هستم،
از بچگی بزرگ شدم،
تو بیمارستان به دنیا اومدم،
صادره از شهرمون،
همونجا بزرگ شدم،
چند سال سن دارم،
بابام مَرد بود،
تو دوران کودکیم بچه بودم،
با رفیقام دوست شده بودم،
به دوست داشتن علاقه دارم،
قصد ازدواج نه دارم،
بعضی شبها که می خوابم
خواب می بینم،
تو خونمون زندگی می کنیم،
تا حالا نمردم و...»
راستش اگه حقوق و درآمد دارن من این کارو نمیکنم پدر و مادر وظیفشون بوده وقتی بچه ای رو به دنیا میارن خرجش رو بدن و بزرگش کنن پس منتی در کار نیست . من باشم هر ماه یه مقداری پول به مادرم میدم برای خودش خرج کنه اما نه همه ی حقوق .
نشسته ام وسط زندگی صبور ، غمگین ، امیدوار ، خسته و ادامه دهنده و ادامه دهنده...
پزشکی خیلی برا درسم هزینه کردن الانم حقوقم رو میدم به ممامانم ولی میخوام یه مقدار رو دور از چشمش برا خودم پس انداز کنم چند سال دیگه مجبور نشم از مامان و بابام دوباره پول بگیرم