2777
2789
عنوان

به خواستگارم حسی ندارم طبیعیه؟؟🤔

210 بازدید | 11 پست

اول از همه بگم که من لیسانس دارم و در حال حاضر شاغلم و ۲۴ سالمه و چهره خیلی معمولی دارم، ایشون ۳۱ سالشونه از طرف واسطه به من معرفی شده، خیلی پسر خوبیه، تحصیلات عالی داره ، شغل خوبی داره، سیمای خوب ، به نظرم اخلاقش هم خوبه چون فقط یک جلسه با هم گفتگو داشتیم، بچه ها واقعا من احساس میکنم که از ایشون تو همه چی کمتر هستم و اینکه ایشون خیلی آدم موفقی هستن ولی من نه، و اینکه خیلی خجالتی هستم و اولین کسی هست که بهم معرفی شده و من هم تا حالا دوست پسر نداشتم که بدونم چیکار باید بکنم، موقع گفتگو تقریبا من حرفی واسه گفتن ندارم و کمی هم خجالت میکشم، اعتماد به نفس ندارم با اینکه کلی دوره اعتماد به نفس رو گذروندم، گاهی اوقات سکوت خیلی طولانی بین ما برقرار میشه، من کلا آدم کم حرفی هم هستم ولی واقعا پیش ایشون کم حرف تر هم میشم، چیکار کنم؟؟ چاره چیه؟؟، خواستگارم به نظر میاد که مشتاق ارتباط با من هستن ولی من اصلا ذوق و شوق و هدفی از ارتباطم ندارم، نمیخوام آدم کسل کننده ای باشم، چاره کار من چیه؟؟

ی مدتی تعیین کن بیشتر اشنا بشید با هم اگه واقعا اصلا به دلت نمیشینه بیخیالش شو چون باید یه رغبتی داشته باشی که بخای از کم حرفی دربیای

جوری دستامو بگیر که انگار قراره همین الان از دستم بدی 👫

بذار خودشو حسابی نشون بده سوالات بنیادین بپرس حرفای روز مره به چه درد میخوره

از اهدافش بپرس بین مهاجرت میکنه یا نه

بیین کدوم روانشناسو برای تربیت بجه ها قبول داره

منابع سرمایه و آینده نگری اقتصادیشم‌بررسی کن

سوالهای از این دست مهمن نه اینکه علاقش به رنگ ابی بیشتره یا زرد

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ینی چی که کم حرفم،خجالتیم

وقتی میگی از همه لحاظ خوب تا تنور داغه بچسبون😁

منم مث تو بودم،همسرم خودش سر حرفُ باز میکرد ولی الان فقط من حرف میزنم اون شنونده اس🤣

خدایا  تو رو به بزرگیت قسم،نه نگو😭 امیدم فقط تویی،اگه امضامو دیدین برا حاجت دلم دعا کنین🙏🙏

حتما با یه مشاور صحبت کن ،اعتماد به نفس ت چرا اینقدر کمه؟؟؟بعدا با هرکسی ،به مشکل میخوری....

یه جلسه دیدیش،میخوای چه حسی داشته باشی؟؟؟

در ضمن احساسات واسه الان نیست

بزار چند جلسه برن بیان،بعدأ احساسات رو درگیر کن....

عنوانتو باید مینوشتی چیکار کنم کسل کننده ب نظر نیام 😐🌹

خب حالا چیکار کنم؟؟ نمیتونم که نقش بازی کنم، من خودم در ارتباط با آدما شادم و پر انرژی ولی با خواستگارم سردم

خب حالا چیکار کنم؟؟ نمیتونم که نقش بازی کنم، من خودم در ارتباط با آدما شادم و پر انرژی ولی با خواستگ ...

سعی کن سر حرفو باز کنی ، من خودم خدای خجالتی و درونگراییم ولی یه ترفند میزنم خودم تعجب میکنم ...

ببین اون لباسی که از همیشه بیشتر بهت اعتماد ب نفس میده رو بپوش عطر بزن و تو آینه به خودت بگو که چقد خوشگلی واقعا جواب میده ... مثلا از صبح ک بیدار شدی بگو چقد من شاد و پر انرژیم چقد اخلاقام جذابه