2777
2789

امشب داشتیم چت میکردیم اینو آخر کار فرستاده 

نا ۱۷ سالمون اینو بگم 

اومدم بکمنت

ولی دیدم گل که کندن نداره 

شبت خوش ای گل زیبا

🤡🕋 نباید فرستادش مکه تشنه برش گردوند اخه؟

۱۷ ساله ها عوض شدن 

ما میرفتیم مدرسه شیر پرت میکردیم سمت پنکه میپاشید رو خودمون هر هر میخندیدیم بعد با بوی گ..و...هِ شیر و عرق رو لباسمون بر میگشتیم خونه

پسرم؛ بزرگ مردِ کوچکِ من...تو بهترین هدیه خدا و زیباترین ثمره ی عشق مایی، من و بابایی بی صبرانه منتظرِ گرفتن دستای کوچولوتیم👨‍👩‍👧 خدایا بزرگترین سرمایه های زندگیم؛ همسرم و کوچولومون رو همیشه به تو میسپارم مواظب عزیزترینام باش❤🥰
 ۱۷ ساله ها عوض شدن  ما میرفتیم مدرسه شیر پرت میکردیم سمت پنکه میپاشید رو خودمون هر هر ...

😂😂😂😂😂🤣 وای چه بحال همکلاسیای من خیلی بی حوصله آن پسرا هم همش دنبال مسائل جنسی آن خیلی خوب بوده دوره شما 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

😂😂😂😂😂🤣 وای چه بحال همکلاسیای من خیلی بی حوصله آن پسرا هم همش دنبال مسائل جنسی آن خیلی خوب بوده ...

😄😄😄

پسرم؛ بزرگ مردِ کوچکِ من...تو بهترین هدیه خدا و زیباترین ثمره ی عشق مایی، من و بابایی بی صبرانه منتظرِ گرفتن دستای کوچولوتیم👨‍👩‍👧 خدایا بزرگترین سرمایه های زندگیم؛ همسرم و کوچولومون رو همیشه به تو میسپارم مواظب عزیزترینام باش❤🥰