2777
2789

کسی ک هی اصرار کنه کادو بگیره ط نزاری  ولی حست بگه اگ واقعا بخواد بفرسته ب نه گفتن ط توجه نمیکنه

و با اصرار میفرسته

مثلا منتظر بودم باز گف قبول کنم فقط ببینم حرفش واقعیه یا نه

ولی باز شروع کردم ب بحث ک نمیخواممم😶

تا کی منتظر باشم باز امتحان کنم این روشو؟😂😂

راهکاری سراغ ندارین؟؟

مراقب تایپ کردنت باش؛ پشت هر اکانتی قلبی میتپه# ****قوی بمون***

وا خب نمیشه که تا صبح بگی کادو نمیخوام اونم خودشو بکشه دوبار بگو سه بار بگو بعد دیگه ول کن اگر حس میکنی میخواد بفرسته ...

تـو هـمانی کـه دلـم لـک زده لبخـندش را...  او که هرگز نتوان یافت همانندش را... 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

حقیقت متوجه نشدم😐

پیام نوشتاری با صحبت کلامی فرق داری اگه منظورم رو متوجه نشدی ازم بپرس من نه حسودی زندگی کسی رو میکنم نه بد کسی رو میخوام من به اندازه ی کافی خوشبخت و راضیم الحمدلله اگه چیزی بهت بگم برای راهنمایی هست نه تحمیل کردن در نهایت تصمیم گیرنده خودتی من برات نور آرزو میکنم تا دنیای اطرافم نورانی بشه.  این که بدون اینکه منو بشناسی از من و طرز فکرم بدت میاد مشکل تو هست نه من نمیدونم از چی آسیب دیدی که داری زخم خودت رو با درد دارن به من مرحم میکنی اما مطمئن باش تا زخم خودت رو درمان نکنی همیشه آسیب خواهی دید این چرخه تا درمان شدنت ادامه داره پس فکر درمان خودت باش نه آسیب زدن به دیگران 🇸🇦🇮🇷🇪🇬به لطف خدا ایرانی و مسلمانم ایران قطعه ای از بهشت با مردمی با قلبهای نرمالو🥰🥰اگه یه مادر پشت دخترش باشه هیچ کسی هیچ مردی هیچ مردی حتی پدرش نمیتونه به اون دختر ظلم کنه اگه دختری با وجود استعداد و توانی که داره نتونسته بدرخشه علتش فقط مادرش بوده که خوشی رو برای دخترش نخواسته چرا ؟؟؟ چون مگه گذاشتن من انجام بدم مگه من تونستم به خواسته ام برسم مگه من انسان نبودم و شروع میکنه به جنگیدن با دختری که خودش سختیش رو کشیده و ریشه ی دشمنی و زنان علیه زنان اینجاست لطفا به این چرخه پایان بدید.

من که همه تعارفام خالی بندیه😕

الان من از کجا تشخیص بدم؟؟

کسی ک واقعا بخواد یکاری رو انجام بده ب حرف ط توجه میکنه؟

وا خب نمیشه که تا صبح بگی کادو نمیخوام اونم خودشو بکشه دوبار بگو سه بار بگو بعد دیگه ول کن اگر حس می ...

تا حالا ۷/۸ بار گفته هر بار گفتم‌نه و دعوا شده ولی حس میکنم نباید ب نه گفتن من توجه کنه😶

تا حالا ۷/۸ بار گفته هر بار گفتم‌نه و دعوا شده ولی حس میکنم نباید ب نه گفتن من توجه کنه😶

وا مشکل داری؟

پیام نوشتاری با صحبت کلامی فرق داری اگه منظورم رو متوجه نشدی ازم بپرس من نه حسودی زندگی کسی رو میکنم نه بد کسی رو میخوام من به اندازه ی کافی خوشبخت و راضیم الحمدلله اگه چیزی بهت بگم برای راهنمایی هست نه تحمیل کردن در نهایت تصمیم گیرنده خودتی من برات نور آرزو میکنم تا دنیای اطرافم نورانی بشه.  این که بدون اینکه منو بشناسی از من و طرز فکرم بدت میاد مشکل تو هست نه من نمیدونم از چی آسیب دیدی که داری زخم خودت رو با درد دارن به من مرحم میکنی اما مطمئن باش تا زخم خودت رو درمان نکنی همیشه آسیب خواهی دید این چرخه تا درمان شدنت ادامه داره پس فکر درمان خودت باش نه آسیب زدن به دیگران 🇸🇦🇮🇷🇪🇬به لطف خدا ایرانی و مسلمانم ایران قطعه ای از بهشت با مردمی با قلبهای نرمالو🥰🥰اگه یه مادر پشت دخترش باشه هیچ کسی هیچ مردی هیچ مردی حتی پدرش نمیتونه به اون دختر ظلم کنه اگه دختری با وجود استعداد و توانی که داره نتونسته بدرخشه علتش فقط مادرش بوده که خوشی رو برای دخترش نخواسته چرا ؟؟؟ چون مگه گذاشتن من انجام بدم مگه من تونستم به خواسته ام برسم مگه من انسان نبودم و شروع میکنه به جنگیدن با دختری که خودش سختیش رو کشیده و ریشه ی دشمنی و زنان علیه زنان اینجاست لطفا به این چرخه پایان بدید.

الان من از کجا تشخیص بدم؟؟ کسی ک واقعا بخواد یکاری رو انجام بده ب حرف ط توجه میکنه؟

خب من اگه باشم حتما نظر طرف برام مهمه وقتی بگه نمیخوام یه مقدار اصرار میکنم ولی اگه واقعا هدیه نخواد نمیدم بهش

حالا بستگی به طرف شما داره 

😐برا تو که هیچ نظری ندارم ولی اون چقدر پیله هس

تـو هـمانی کـه دلـم لـک زده لبخـندش را...  او که هرگز نتوان یافت همانندش را... 
وا مشکل داری؟

مجازیه حس خوبی نمیگیرم

حتی گفتم‌ مشکل تحویل پست دارم کسی متوجه شده

گفته کارت ب کارت ولی باز گفتم‌نه😶😂

مجازیه حس خوبی نمیگیرم حتی گفتم‌ مشکل تحویل پست دارم کسی متوجه شده گفته کارت ب کارت ولی باز گفتم‌ن ...

خب یه بازبینی برا خودت کن😂