2777
2789
عنوان

موی گربه

| مشاهده متن کامل بحث + 478 بازدید | 25 پست
وای خدا باورم نمیشه سوره میخونن طوریش نشه😂🤦‍♀️ استرس رو درک میکنم ولی تو رو خدا به کجا چنین شتابا ...

اخه الان من چاره ای بجز دعا ندارم چون مطمئنم نیستم که مویی تو دهنش رفته باشه واقعا نیاز دارم هم برای خودم دعا کنید آروم بگیرم تا به دخترم استرس منتقل نکنم هم انشالله که مویی تو دهنش نرفته باشه و اگه هم رفته مشکلی پیش نیاد 🙏🌹

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نگران نباش منم کلا با حیوونا میچرخم هیچیم نشده

اخه دخترم فقط دو سالشه ....منم کلا با گربه ها بزرگ شدم دستم اصلا تو حلق هم بودیم 😄ولی الان خیلی استرس گرفتم مخصوصا که چند تا تجربه خوندم که دچار مشکل شده بودن بدتر شدم

نه عزیزم راهنماییش کن بصورت منطقی که دست به حیوون نزنه مثلا بگو ناراحت میشه دست بهش بزنی یا از دور ب ...

شما گفتید کار آموز دامپزشکی هستین تا حالا موردی پیش اومده براتون که از موی گربه مریض شده باشه کسی ؟ بعد علائمش چه تایمی طول می‌کشه تا معلوم بشه ؟دخترم الان دوبار پشت هم عطسه کرد ربطی می‌تونه به اون موضوع داشته باشه ؟؟

نه عزیزم راهنماییش کن بصورت منطقی که دست به حیوون نزنه مثلا بگو ناراحت میشه دست بهش بزنی یا از دور ب ...

یه سوال دیگه هم دارم 🙈بر فرض که موی گربه وارد بدن بشه مگه تو معده میمونه یا وارد ریه ها میشه ؟

شما گفتید کار آموز دامپزشکی هستین تا حالا موردی پیش اومده براتون که از موی گربه مریض شده باشه کسی ؟ ...

بله عزیزم

نه تا حالا هیچ موردی پیش نیومده میگم که خودم همش پیش شونم و موردی پیش نمیاد مگر اینکه حساسیت داشته باشه

اگر مذهبی افراطی هستید ریپ نزنید نظر منو نظرات من طبق دین نیستن شامل همه انسان ها میشن البته از نظر خودم ممنون😆الان دیگه کاربری دست خودمه فقط(رها)🥰6 اسفند 1402 بهترین تاریخ زندگیم بود پسر عزیزم دنیامو شیرین و رنگی کرد😍❤️
یه سوال دیگه هم دارم 🙈بر فرض که موی گربه وارد بدن بشه مگه تو معده میمونه یا وارد ریه ها میشه ؟

اگه وارد شده باشه تا الان متوجه میشه و گلوش اذیت میشه و ممکنه راه تنفسش اذیت بشه که خوب میشه یه آب جوش بخوره

اگر مذهبی افراطی هستید ریپ نزنید نظر منو نظرات من طبق دین نیستن شامل همه انسان ها میشن البته از نظر خودم ممنون😆الان دیگه کاربری دست خودمه فقط(رها)🥰6 اسفند 1402 بهترین تاریخ زندگیم بود پسر عزیزم دنیامو شیرین و رنگی کرد😍❤️
اگه وارد شده باشه تا الان متوجه میشه و گلوش اذیت میشه و ممکنه راه تنفسش اذیت بشه که خوب میشه یه آب ج ...

دیشب که دوبار عطسه کرد امروزم از وقتی بیدار شده سرفه های خیلی خشک داره تا حالا اینطوری نشده بود ....سرفه هاش خروسکیه ....البته دیشب دخترداییم بوسش کرد نمیدونستم که  سرماخورده بود بلافاصله هم شستم صورتشو حالا  نمی‌دونم از اونه از اینه 🤕 ولی گربهه باردار بود شوهرمم میگه گربه اگه مریض بود حامله نمیشد 😆 ولی دون دون نشده هیچ جاش همون سرفه های خروسیه

دیشب که دوبار عطسه کرد امروزم از وقتی بیدار شده سرفه های خیلی خشک داره تا حالا اینطوری نشده بود .... ...

الان چطوره🧐؟!

سرفه هاش داره بیشتر میشه همش ....دیگه می‌خوام ببرمش دکتر 😔

پس ببرش عزیزم انشالله که بهتر باشه ببرش تا خیالت راحت باشه