2777
2789
عنوان

موی گربه

477 بازدید | 25 پست

سلام دوستان عزیز خواهشا اگه کسی اطلاع درست و تجربه ای داره بیاد و بگه .....چند ساعت پیش دختر دو سالم  یه گربه که واکسینه نشده رو ناز کرد بعد من اصلا متوجه نشدم ولی پسر خالم گفت دستشو برده بود سمت دهنش بعد من همون لحظه دستا و دهنشو شستم دوتا هم مو روی لبش بود برداشتم الان دارم از استرس میمیرم نکنه خدایی نکرده مویی تو دهنش رفته باشه و مریضش کنه 😭😔

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

فقط حواستو جمع کن ک اگ بچه تب کرد سرررریعا ببرتش دکتر

امشب که بیدار میمونم بالاسرش ....لطفا دعا کنید اتفاقی نیفته اگه لطف کنید به نیت دخترم یه صلوات بفرستید ممنونتون میشم 

گربه خیابانی؟ نه گربه ای که مریض باشه معلومه. ایشالا چیزی نشده یکم مواظبش باشید ولی نرفته خود بچ ...

بله ولی اکثرا تو حیاط خالم ایناست الآنم حاملس فردا هم قراره دخترخالم ببرش دامپزشکی ولی ظاهراً که سالم بود ....من خودمم از بچگی کلی گربه خیابونی نگه میداشتم همه بهم میگفتن نازا میشی ولی الان نمی‌دونم چرا انقد استرس گرفتم ....کلا بعد زایمانم اصلا نمیتونم بهشون دست بزنم

بیماری حیوانات معمولا بین خودشون منتقل میشه فقط و یسری بیماری ها هستن که به انسان منتقل میشن و خیلی کم پیش میاد اون حیوون دچار  بیماری باشه که بین انسان هم مشترکه مثل هاری نگران نباش برخورد درست با بچه

نترسوندنش از حیوون

عقل و منطق هردو باهم 

سرزنش ممنوع✖️

اگر مذهبی افراطی هستید ریپ نزنید نظر منو نظرات من طبق دین نیستن شامل همه انسان ها میشن البته از نظر خودم ممنون😆الان دیگه کاربری دست خودمه فقط(رها)🥰6 اسفند 1402 بهترین تاریخ زندگیم بود پسر عزیزم دنیامو شیرین و رنگی کرد😍❤️
امشب که بیدار میمونم بالاسرش ....لطفا دعا کنید اتفاقی نیفته اگه لطف کنید به نیت دخترم یه صلوات بفرست ...

آیه الکرسی میخونم واسش.انشالله ک چیزی نیس.شما هم براش ۵بار ایه الکرسی بخون ب دخترت فوت کن ک خود خدا ازش مراقبت میکنه

بخشش‌مکرر،تکرار‌مجدد‌میاره...🙂
بیماری حیوانات معمولا بین خودشون منتقل میشه فقط و یسری بیماری ها هستن که به انسان منتقل میشن و خیلی ...

خیلی ممنون از راهنماییتون ولی بنظرم بچه یکم از حیوونا بترسه خوبه الان همین اتفاقی که افتاد تقصیر خود من بود که همیشه به دخترم میگفتم سگ و گربه ها دوست دارن و باعث شدم بهش دست بزنه البته تا من برسم بهش این اتفاق افتاده بود 

وای خدا باورم نمیشه سوره میخونن طوریش نشه😂🤦‍♀️

استرس رو درک میکنم ولی تو رو خدا به کجا چنین شتابان

من کار آموز دامپزشکی ام از زمانی که متولد شدم با حیواناتم هیچ وقته هیچ وقت مریض نشدم بخاطر شون 

سه ساله با همجور حیوونی درارتباط هستم از مریض گرقته تا واکسن نخورده😁🌱

اگر مذهبی افراطی هستید ریپ نزنید نظر منو نظرات من طبق دین نیستن شامل همه انسان ها میشن البته از نظر خودم ممنون😆الان دیگه کاربری دست خودمه فقط(رها)🥰6 اسفند 1402 بهترین تاریخ زندگیم بود پسر عزیزم دنیامو شیرین و رنگی کرد😍❤️
خیلی ممنون از راهنماییتون ولی بنظرم بچه یکم از حیوونا بترسه خوبه الان همین اتفاقی که افتاد تقصیر خود ...

نه عزیزم راهنماییش کن بصورت منطقی که دست به حیوون نزنه مثلا بگو ناراحت میشه دست بهش بزنی یا از دور براش بای بای کن و این حرفا هرگز نترسونش که اگه دست بزنی گازت میگیره وحشی‌ هست مریض میشی و غیره چون تو وجود بچه ترس و استرس میوفته و دیدش نسبت به حیوانات عوض میشه 

خیال تون هم راحت هیچی نمیشه اگر بدنش واکنشی نشون میداد باید خارش داشته باشه و لک قرمز بیوفته🌱