2777
2789
عنوان

پاترهدیا (فن های هری پاتر)

125 بازدید | 10 پست

شنیدین دارن سریال جدید هری پاتر رو میسازن؟؟ 

شاید مسخره باشه شایدم نه،به جی.کی رولینگ ایمیل زدم چندماه پیش… چندشب پیش هم یه نامه به خدا نوشتم و از پنجره فرستادم بیرون.

تنها آرزوم اینه که توی سریال جدید هری‌پااتر که میخوان بسازن منم یه نقش داشته باشم.

فقط یه معجزه میتونه باعث بشه رویام به واقعیت تبدیل بشه…:))

Ne t'inquiète pas, il passera de l'eau sous les ponts.یعنی دائماً یکسان نباشد حال دوران،غم مخور:)

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خدارا چ دیدی

وقتی با من حرف میزنی رفتار ارزونتو بزار توی جیبت:)                                              هیتلرم خوبه ها، اما من عاشق با پنیه سربریدنای چرچیلم                                                                                                                           https://t.me/Hich_zh

یادش بخیر من تقریبا ۲۰ سال پیش قبل از اینکه تو ایران بیاد تو این گوشی های سنی اریکسون خوندم

همون بیست سال پیش اول فصلش اومد اخه😄

Ne t'inquiète pas, il passera de l'eau sous les ponts.یعنی دائماً یکسان نباشد حال دوران،غم مخور:)
وای خدا بعدشم که مجموعه کتابایه فانتزی شو  خردیم  ولی کتابش اصلا با فیلمش قابل مقایسه نی ...

سریال جدیدش رو قراره دقیقا با جزییات کتاب بسازن:)