2777
2789

🍏سرماخوردگی

برای اینکه در مقابل سرماخوردگی مقاوم شوید یک قاشق مرباخوری زنجبیل را با یک قاشق چایخوری پونه با هم دم کنید و هنگامی که سرد شد کمی عسل به آن اضافه نموده و میل نمایید.

یک استکان آبغوره بخورید بعداز 50ثانیه

اگردهانتان اب افتاد

👈🏻قندتان بالاست

اگرخشک شد

👈🏻مشکل کبدی

اگرکف کرد یا چسبناک شد

👈🏻چربی خون

اگر سردرد گرفتید

👈🏻فشار خون دارید

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

هر روغنی ک میزنید بعد چنددقیقه حتما بشورید نهایت نیم ساعت ،چون یه دلیل خراب شدن و ریزش مو چرب بودن ه ...

ممنونم ازت عزیزم،

آب پیاز رو هر روز بزنم؟ بعد چقدر بمونه و بعدش شامپو بزنم؟

ممنونم از راهنماییت ♥️

بنظرت روغنا رو در هفته چند بار بزنم؟

💚 برگه زردآلو خشڪ یکی از بهترین خشکبارها برای رفع کم خونے و یبوست است

🔸 بهترین زمان مصرف صبح ها میباشد، زیرا آهن و فیبر آن سریع جذب بدن میشود و چربیهای اضافه را میسوزاند

ممنونم ازت عزیزم، آب پیاز رو هر روز بزنم؟ بعد چقدر بمونه و بعدش شامپو بزنم؟ ممنونم از راهنماییت ♥️ ...

حوصلت میشه یمدت هروز بزن ،هروقت میدونی ک میخوای حموم بری یبار اب پیاز بزن ،یبار روغنها رو بزن ،

مطمئن باش نتیجه خوبی میگیری ،مثلا در طول هفته دوبار اب پیاز بزن ،دوبار روغن ،یک روز در میون ،

‍ 🔹 درمان کم خونی

👈محققان طب سنتی میگویند ترکیب سه شیره انگور ،خرما وتوت میتواند از قرص آهن هم برای درمان کمخونی موثرتر باشد.

🔻 ازهر کدام به میزان یک ق.غ مخلوط کنیدومیل کنید.

علائم شایع پایین بودن بنیه و قوای جنسی مردان:

🔹️فرد ارضاء نمیشود

🔹️انزال خیلی سریع رخ میدهد

🔹️نعوظ به اندازه‌ی کافی نیست

🔹️مدت زمان ارگاسم بسیار کم است

🔹️فرد توانایی انجام کامل رابطه را ندارد

تقویت کننده های میل جنسی مردان :

🔹️جوانه گندم

🔹️عسل و زنجبیل

ببخشید شما طب سنتی خوندید؟

من یه دوره ی کوتاه رفتم پیش یه عطار دوره دیدم،مطالبی ک میزدرم پست یسری  براساس تجربه یسری چیزها براساس تجربه بزرگترها و باتوجه به اموزشی ک دیدم،

کلی مطلب گذاشتم ،ازتون میخام بخونید ،مطمئنم به مطالب خوبی میرسید🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏

ببخشید جواب منو ندادید میدونید واسه درمان افتادگی دریچه چه راهکاری هست در طب سنتی؟