2777
2789

🍏سرماخوردگی

برای اینکه در مقابل سرماخوردگی مقاوم شوید یک قاشق مرباخوری زنجبیل را با یک قاشق چایخوری پونه با هم دم کنید و هنگامی که سرد شد کمی عسل به آن اضافه نموده و میل نمایید.

یک استکان آبغوره بخورید بعداز 50ثانیه

اگردهانتان اب افتاد

👈🏻قندتان بالاست

اگرخشک شد

👈🏻مشکل کبدی

اگرکف کرد یا چسبناک شد

👈🏻چربی خون

اگر سردرد گرفتید

👈🏻فشار خون دارید

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

هر روغنی ک میزنید بعد چنددقیقه حتما بشورید نهایت نیم ساعت ،چون یه دلیل خراب شدن و ریزش مو چرب بودن ه ...

ممنونم ازت عزیزم،

آب پیاز رو هر روز بزنم؟ بعد چقدر بمونه و بعدش شامپو بزنم؟

ممنونم از راهنماییت ♥️

بنظرت روغنا رو در هفته چند بار بزنم؟

💚 برگه زردآلو خشڪ یکی از بهترین خشکبارها برای رفع کم خونے و یبوست است

🔸 بهترین زمان مصرف صبح ها میباشد، زیرا آهن و فیبر آن سریع جذب بدن میشود و چربیهای اضافه را میسوزاند

ممنونم ازت عزیزم، آب پیاز رو هر روز بزنم؟ بعد چقدر بمونه و بعدش شامپو بزنم؟ ممنونم از راهنماییت ♥️ ...

حوصلت میشه یمدت هروز بزن ،هروقت میدونی ک میخوای حموم بری یبار اب پیاز بزن ،یبار روغنها رو بزن ،

مطمئن باش نتیجه خوبی میگیری ،مثلا در طول هفته دوبار اب پیاز بزن ،دوبار روغن ،یک روز در میون ،

‍ 🔹 درمان کم خونی

👈محققان طب سنتی میگویند ترکیب سه شیره انگور ،خرما وتوت میتواند از قرص آهن هم برای درمان کمخونی موثرتر باشد.

🔻 ازهر کدام به میزان یک ق.غ مخلوط کنیدومیل کنید.

علائم شایع پایین بودن بنیه و قوای جنسی مردان:

🔹️فرد ارضاء نمیشود

🔹️انزال خیلی سریع رخ میدهد

🔹️نعوظ به اندازه‌ی کافی نیست

🔹️مدت زمان ارگاسم بسیار کم است

🔹️فرد توانایی انجام کامل رابطه را ندارد

تقویت کننده های میل جنسی مردان :

🔹️جوانه گندم

🔹️عسل و زنجبیل

ببخشید شما طب سنتی خوندید؟

من یه دوره ی کوتاه رفتم پیش یه عطار دوره دیدم،مطالبی ک میزدرم پست یسری  براساس تجربه یسری چیزها براساس تجربه بزرگترها و باتوجه به اموزشی ک دیدم،

کلی مطلب گذاشتم ،ازتون میخام بخونید ،مطمئنم به مطالب خوبی میرسید🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏

ببخشید جواب منو ندادید میدونید واسه درمان افتادگی دریچه چه راهکاری هست در طب سنتی؟