2777
2789
من به جز افسردگی دیگه هیچ کدومو متوجه نشدم...اره افسردگی داشتم یه مدت البتع هنوزم عست ولی خب

سعی کن بری پباده روی،مشغول باشی ک هم انشاالله روحیت بهتر میشه و افسردگیت رفع میشه و هم خوابت کم میشه ،خواب زیاد عوارض داره

سلام ممنون بابت مطالب عالی ...من حدود یک ماه و نیم پیش خوردم زمین و مچ دستم آسیب دید عکس گرفتم گفتن ضرب دیده چند بار زرده تخم مرغ و زردچوبه و مورد  گذاشتم یه بار هم دنبه و خرما خیلی بهتر شده ولی هنوز یه مقدار درد دارم و اینکه نمیتونم خیلی باهاش کار کنم مثلا  قاشق غذا را بالا بیارم ممنون میشم بگید چکار کنم زودتر خوب بشه

الهی و ربی من لی. غیرک... دلم میخواد بشینم یه گوشه بگم خدااااا من دیگه توان ادامه دادن ندارم جونم را بگیر ولی به خاطر بچه هام حتی نمیتونم آرزوی مرگ کنم ...به امید اینکه به زودی زود همه ی امضاها تبدیل بشه به این نوشته که خدایا شکرت که روزهای سختم تموم شد و منم روی خوشبختی و آرامش را دیدم ...التماس دعا...اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم ...این صلوات به نیت حاجت روایی شما و من 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سعی کن بری پباده روی،مشغول باشی ک هم انشاالله روحیت بهتر میشه و افسردگیت رفع میشه و هم خوابت کم میشه ...

اخه من هر روزم ورزش میکنم...یه روز درمیون میرم باشگاه...فیلم طنز زیاد میبینم گیتار و سینما و و و و رچی که فکرشو بکنین امتحان کردم....ولی به شدت خواب الودم همش...در حدی که یه بار داشتم را میرفتم سر خیابونم بودم یه لحظه چشام رفت اومدم به کله برم تو زمین...فکر کن ....در حال راه رفتن خوابم برد

بله  مثلا ی باره خود ب خود عفونت میگیرم  یکباره عفونتم میره

سعی کن همیسه لباس زیرت نخی باشه ،دود عنبرنیا عالیه ،لباس زیرت در بیار مثل اسپند عنبرنسا دود ‌کن تا جایی ک ممکنه بزار دود بره داخل بدنت ،واقعا عالیه ،قرصهای شیمیایی هم هست ولی من طب سنتی بیشتر مورد پسندم هست چون آسیب کمتری داره و یا اصلا آسیب نداره،

سلام ممنون بابت مطالب عالی ...من حدود یک ماه و نیم پیش خوردم زمین و مچ دستم آسیب دید عکس گرفتم گفتن ...

نگران نباش ،روشهایی ک استفاده کردی عالیه ،چون ضربه دیدی یکم زمان میبره اما خوب میشه،نگران نباش ،سعی کن با روغن سیاهدانه و روغن زیتون گرم نگهش داری دستتو

برای روشن شدن پوست چی خوبه؟؟؟رفع تیرگی زانو امکان پذیرهست؟؟

ابلیمو طبیعی ،ماسک خیار ،ماسک آلوئه ورا ،مصرف ویتامینها و مایعات فراوان بخصوص آب

برای زانو مقداری ابلیمو و جوش شیرین رو قاطی کن بحدی ک خمیری شکل بسه ،بزن روی زانوهات بکم ک موند کیسه بکسه ،

البته باید مدتی انجام بدی تا نتیجه بگیری ،سعی کن پوستتو مرطوب نگهداری

اخه من هر روزم ورزش میکنم...یه روز درمیون میرم باشگاه...فیلم طنز زیاد میبینم گیتار و سینما و و و و ر ...

صبحانه مناسب برای مبتلایان به افسردگی

🔹افرادی که دچار استرس و افسردگی هستند از دیدگاه طب سنتی باید غذاهایی را مصرف کنند که دارای طبع گرم و تر هستند و خون خوب و صالحی را در بدن می‌سازند.

🔹برای این افراد در وعده صبحانه، مصرف شیر تازه با شیره انگور, شیر تازه با شکر, سمنو, تخم‌مرغ عسلی با نعنا یا دارچین,  زرده تخم‌مرغ با روغن بادام شیرین و شکر, کله‌پاچه با جو, فرنی, شیربرنج, حریره مغز گندم و شکر و روغن بادام بسیار مفید است.

بهترین زمان مصرف ویتامین ها

🔹 ویتامین دی: وسط وعده غذایی چرب

🔹 ویتامین ب ۱۲: همراه با وعده صبحانه

🔹 ویتامین آ: همراه ناهار یا شام

🔹بیوتین: با معده خالی صبح یا ظهر

🔹 ویتامین ای: در کناره وعده های اصلی

🔹 نیاسین: قبل از صبحانه شکم خالی

🔹 امگا ۳: وسط وعده غذایی چرب

🔹 ویتامین سی: یک ساعت قبل غذا

🔹 اسید فولیک: نیم ساعت پیش از خواب

🔴خواص زیتون برای دستگاه گوارش

✅ زیتون سرشار از ویتامین E است . مصرف منظم ویتامین E و چربی‌های تک غیر اشباع ( monounsaturated fats )  موجود در زیتون سبب کاهش خطر ابتلا به سرطان روده بزرگ می‌شود .

این مواد مغذی یعنی ویتامین E و چربی‌های تک غیر اشباع با خنثی کردن رادیکال‌های آزاد از بروز سرطان روده بزرگ جلوگیری می‌کنند .

همچنین زیتون دارای مقدار زیاد فیبر است . شاید عجیب باشد اما یک فنجان زیتون سیاه ۱۷ درصد از نیاز روزانه بدن ما به فیبر را تامین می‌کند !

فیبر باعث حرکت بهتر و راحت‌تر غذا در دستگاه گوارش می‌شود و به این صورت به سلامت دستگاه گوارشی کمک می‌کند .

برای روشن شدن پوست چی خوبه؟؟؟رفع تیرگی زانو امکان پذیرهست؟؟

تکنیک از بین بردن تیرگی زانوها 🤔

👈➌ق.غ سرکه را با ➋ق.غ شیر مخلوط و روی زانوهابمالید

-اسید موجود در سرکه و شیر برای برطرف کردن تیرگی و پاکسازی پوست بسیار عالیه👌

تکنیک سنتی برای غلبه_سودا (غلضت خون)

✴️ اگر علایم زیر را دارید↯

✨کم خوابی

✨بی حوصلگی

✨یبوست

☝️شما درگیر غلبه سودا شده اید

✍شربت عسل+گلاب+آبلیموی ترش (صبح و شب) یڪ لیوان میل کنید

(دکتر خیر اندیش)