2777
2789

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

برای قطعدشدن خونریزی در‌پریود طولانی بجز اب هویج‌و سویق عدس چی خوبه  و درمان سنگ‌ کیسه صفرا

عدس گرم- عدس را برشته‌ و آسیاب‌کنید تا پودر نرمی به‌دست‌آید. سوپ عدس غلیظی درست‌کنید و هرروز بخورید تا پریودتان را به‌تعویق بیندازید.

هویج نیز به قطع‌ زودهنگام پریود معروف‌است زیرا به بدن‌تان کمک‌می‌کند تا خون جمع‌شده را در روز‌های کم‌تر از حد معمول خارج‌کند.

غذاهای سرشار از پتاسیم می‌توانند جریان خون را تنظیم‌کرده و پریود شما را کمتر و کوتاه‌تر کند. موز، سیب‌زمینی شیرین، ماست، سالمون و کشمش بخورید.

محصولات حیوانی مانند روغن ماهی و روغن بذار کتان سرشار از اسیدهای چرب امگا-۳ هستند. این‌ها می‌توانند خونریزی را نیز کم‌کنند.

شهدها، صدف‌های خوراکی، سیب‌زمینی و غیره سرشار از آهن هستند که ماده معدنی مفید برای کاهش جریان خون قاعدگی است.

همانگونه که در بالا گفته‌شد، لوبیاسبز، در زنانی که می‌خواستند پریودشان زودتر از حد معمول قطع‌شود اثرات مثبتی از خود نشان‌داده است.

از خوردن غذاهای تند خودداری‌کرده و میوه‌ها و سبزیجات تازه مصرف‌کنید تا جریان خون قاعدگی‌تان کنترل‌شود.

برا نفخ شکم چی خوبه ؟ و بنظرت چرا اینجوری میشیم و چیکارباید کنیم

قشنگم میدونم به زودی میای و بعد ١٢ سال منو بابا رو خوشحال میکنی😍👸👼 اگه امکانش هست برام دعاکنین😘 خدایا خودت هوامو داشته باش ؛من اونقدرام قوی نیستم،همش وانموده ... خدایا شکرت♡باورم نمیشه بعد ١٢ سال امروز ٣١ تیر١۴٠٢ بی بی چکم مثبت شد😍 انشالله که آزمایشمم مثبت شه شکرت خدای مهربونم ١ مرداد١۴٠٢ 😍 ایمان دارم که خودت هوامونوداری💚 بچه ها هرکی امضامو خوند بهم بگه برای خواسته دلش نادعلی بخونم. امروز 30 دی 1404 خدایا خودت کمک کن همونی میخوام بشه🙂

تکنیک سنتی برای غلبه_سودا (غلضت خون) ✴️ اگر علایم زیر را دارید↯ ✨کم خوابی ✨بی حوصلگی ✨یبوس ...

من خیلی زیاد میخوابم یه وضع عجیبی اصلا...اگ ۲۴ هم کامل خواب باشم باز وقتی بیدار میشم چنان گیج خوابم انگار یه هفتس نخوابیدم

این برا چی

#نفخ

اگر زیاد نفخ میکنید مقداری آب، یک تکه زنجبیل، کمی آب لیموترش را استفاده کنید. زنجبیل را با آب دم کنید و لیمو به آن اضافه کنید و بعد از هر وعده غذایی 3قاشق غذاخوری میل کنید.

خوردن زیاد کربوهیدرات‌ها که در غذاهایی مانند باقلا و عدس، سبزیجات (مخصوصا بروکلی، گل کلم، کلم برگ، کلم فندوقی و پیاز)، میوه‌ها، محصولات لبنی دارای لاکتوز، غذاهای سبوس دار، آب‌میوه‌ها، نوشیدنی‌های بدون الکل وجود دارد با احتمال بیشتری فرد را دچار نفخ شکم می‌کند. همچنین سوربیتول موجود در آب‌نبات‌های بدون شکر، آدامس‌ها و شیرین‌کننده‌های مصنوعی و نوشیدنی‌های گازدار مانند نوشابه و آبجو، ممکن است باعث ایجاد نفخ شکم شود.

آروغ زدن‌های مزمن ممکن است نشانه‌ای از مشکل در قسمت فوقانی دستگاه گوارش، مانند زخم معده یا ریفلاکس معده (بازگشت محتویات معده به درون مری که به GERD معروف است) باشند.

اختلالات گوارشی بسیاری باعث نفخ می‌شوند، از جمله:

• سندروم روده تحریک پذیر (IBS)
  • بیماری‌های التهابی روده (IBD)
  • انسداد روده
  • بیماری کرون
  • کولیت اولسراتیو (نوعی بیماری التهابی روده)
  • دیابت
  • عدم تحمل لاکتوز
  • بیماری‌های ذخیره‌ای
  • فتق: بیرون‌زدگی قسمتی از روده از بافت‌های سست مانند ناف
  • اختلالات غذا خوردن مانند بی‌اشتهایی عصبی
  • پانکراتیت خودایمنی (التهاب لوزالمعده در اثر فعال شدن سلول‌های ایمنی بدن علیه آن)
  • گاستروپارزی (شرایطی که در آن ماهیچه‌های دیواره شکم به طور مناسب عمل نمی‌کنند و باعث اختلال در هضم می‌شوند. در واقع به نوعی فلج معده تلقی می‌شود.)
  • بیماری سلیاک: فرد مبتلا به بیماری سلیاک اختلال آنزیم‌های لازم برای هضم گلوتن دارد.

لایک

جوونیمون فدای پسرات 😍😍😍یا فاطمه الزهرا                   پسر اسم پدر رو حفظ میکنه♥️♥️♥️♥️♥️♥️اما دختر خود پدر رو حفظ می‌کنه 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰 ب امیدی روزی ک انقدررررر پولدار بشم تا بتونم دختر دار بشم 😍
من خیلی زیاد میخوابم یه وضع عجیبی اصلا...اگ ۲۴ هم کامل خواب باشم باز وقتی بیدار میشم چنان گیج خوابم ...

اگر به طور منظم به اندازه کافی نمی خوابید بدن سعی می کند با خواب بیش از حد آن را جبران کند، همچنین برخی شرایط باعث خواب بیش از حد می شوند، مانند:

مشکلات مربوط به تیروئید

بیماری قلبی

آپنه خواب

افسردگی

نارکولپسی یا حمله خواب

مصرف داروهای خاص

سلام من عفونت زیادی دارم 

چکار کنم راه حل سنای میخام 

جوونیمون فدای پسرات 😍😍😍یا فاطمه الزهرا                   پسر اسم پدر رو حفظ میکنه♥️♥️♥️♥️♥️♥️اما دختر خود پدر رو حفظ می‌کنه 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰 ب امیدی روزی ک انقدررررر پولدار بشم تا بتونم دختر دار بشم 😍
اگر به طور منظم به اندازه کافی نمی خوابید بدن سعی می کند با خواب بیش از حد آن را جبران کند، همچنین ب ...

من به جز افسردگی دیگه هیچ کدومو متوجه نشدم...اره افسردگی داشتم یه مدت البتع هنوزم عست ولی خب

سلام عفونت زنانگی منظورته؟؟

بله 

مثلا ی باره خود ب خود عفونت میگیرم 

یکباره عفونتم میره

برای جوانسازی صورت چکار کنم 

آیا قرص گین آپ چاقی صورت بخورم