2777
2789
عنوان

قد و وزن نوزاد ۳ ماهه باید چقدر باشه

9474 بازدید | 17 پست

سلام من پسرم وزن تولد ۳۹۵۰ قد ۵۳  دور سر ۳۷

تا یک ماهگی شیر خشک نان میخورد قد۵۷ وزن ۵۸۰۰ دور سر ۳۹

از یک ماهگی بخاطر کولیک بهش شیر خشک اپتامیل دادم۲ ماهگی  قد ۶۱ وزن ۶۶۰۰ دور سر ۴۰ 

الان که ۲ ماهو ۲۱ روزشه هنوزم ۶۶۰۰ هستش دوبار بردمش دکتر وزن کردن ۶۶۰۰ بود باز یک گرم هم اضافه نکرده البته دکتر شیر خشکشو عوض کرده به مدت یک هفتس ببلاک کامفورت میخوره که شنیدم اصلا وزن دهی خوبی نداره 

دوباره رفتم دکتر که شیر خشک عوض کنه گفت بهترین شیر خشک موجود تو بازاره زیاد به فکر چاقی نباش .

میشه شما هم قد و وزن نوزاد ۳ ماهتونو بگید تا از نگرانی در بیام

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

هزارماشاالله بهش برای منم وزن دهی خوبی نداره دکتر گفت شیرخشک هیپ بگیرم خیلی گرونه بسته ای ۴۰۰

من پیش دکتری میبرم که حرف اولو میزنه برای نوبت گرفت کلی باید وقت بزاری اتفاقا یه خانومی به بچش شیر خشک هیپ میداد دکتر بهش گفته بود شیر خشک هیپ فقط چون سخت میرسه ایران گرونه هیچ برتری نداره به بقیه شیرا اصلا ایران شیر تولید نمیکنه فقط شیر خشک نان و گیگوز تو ایران بسته بندی میشه

من پیش دکتری میبرم که حرف اولو میزنه برای نوبت گرفت کلی باید وقت بزاری اتفاقا یه خانومی به بچش ...

دکتر پسرم گفت هیپ ارگانیک هست 

حالا میخوام بگیرم امتحان کنم 

عهدی که با خدا در طوفان بسته ای در آرامش فراموش نکنیم
پسر من با ۲۷۵۰ بدنیا اومد الان دوماه ده روزه است ۴۶۰۰ است

بخاطر همین پی پی چون با گوشت پاک کن کمکش میکردم شیر خشک عوض کرده البته الان سه روزه شکمش کار نکرده ولی خب اذیت هم نیس بچه متوجه ام