2777
2789
عنوان

دلم گرفته🥺

221 بازدید | 26 پست

بچه ها من قبلا حدود سه چهارسال پیش هیکلم خیلی خوب بود الان یه دوسه سالی میشه خیلیییی لاغر شدم قدم ۱۶۰ وزنم ۴۶ بعد صورتمم خیلییی لاغر شدع.. دکتر تغذیه هم رفتم جواب نداد هرچی دارو داد اشتها اور و همه چی ولی اصلا تغییری نکردم چن باری هم پودر چاقی خوردم ک مثل بادکنک فقط باد کردم قرص گین آپ هم خوردم ولی همین ک قطع کردم وزنم برگشت.. تقریبا چن ماهی میشه رفتم دکتر گوارش گفت ک میکروب معدع و زخم معده و عفونت معده داری.. کلی دارو داد داروهام مصرف کردم ولی هیچ تغییری نکردم خسته شدم دیگه چیکار کنم خیلی لاغزم همه مسخرم میکنن😭 کسی بوده مثل من باشه؟

اره گلم منم لاغرمو همه بهم میگن وااای تو‌ چقد لاغری نون بخور اینو بکن اونو بکن وا پاهاشو ببین دستاشو ...

چیکار کنیم😔 خیلییی ناراحتم جاریام و خراهرشوهرام همشون هیکلشون خوبه فقط من اینجور شدم همیشه میگم نکنه از چشم شوهرم بیوفتم😭

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من که افتادم شوهرم بیشتر از همه بهم تیکه میندازه

وای چقدر بده منم شوهرم چن بار بهم گفت خیلیی لاغریاا من تا چن روز گریه میکردم فقط میدونه ناراحت میشم چیزی دیگه نمیگه ولی میدونم دوس داره چاقتر بشم

چیکار کنیم خداا .. من یه مدت شیرخشک .. سیب زمینی.. تخم مرغ آبپز.. کره همه چی امتحان کردم ولی انگار ن ...

والا من دیگه خسته شدم به خودم گفتم ولش کن دیگه بیخیال

یه جمله واسه خود چند سال بعدت:"دارم سخت تلاش میکنم تا تو خوشحال باشی….”💎
وای چقدر بده منم شوهرم چن بار بهم گفت خیلیی لاغریاا من تا چن روز گریه میکردم فقط میدونه ناراحت میشم ...

من شوهرم بهم گفت از قیافت خوشم نمیاد ببین من چی میکشم

خداوندا من در کلبه ی فقیرانه ی خویش چیزی دارم که تو در عرش کبریایی خود نداری،من چون تویی دارم که تو چون خود نداری👍😍
والا من دیگه خسته شدم به خودم گفتم ولش کن دیگه بیخیال

من تو هر جمعی میرم مسخرم میکنن فقط قوم شوهر... اون دفعه رفتیم مهمونی جاریم و برادر شوهرم اومدن با جاری احوالپرسی کردم دیدم جوابم نداد با همه سلام کرد اخرش پیش من نشست گفت اِ اِ تو هم اینجایی ببخشید ندیدمت نکه ریزی😭😭😭😭

من شوهرم بهم گفت از قیافت خوشم نمیاد ببین من چی میکشم

وای خداا ادم فقط دوس داره دق کنه.. حالا من برا عروسیم میگه قبلش گین آپ بخورم یکم خوشگل بشم بعدشم خدا کریمه ولی مشکل معدم چیکار کنم😥

من تو هر جمعی میرم مسخرم میکنن فقط قوم شوهر... اون دفعه رفتیم مهمونی جاریم و برادر شوهرم اومدن با جا ...

چه بی فرهنگ

من کسی مسخره ام نمیکنه ولی خودم دوس دارم چاق شم

یه جمله واسه خود چند سال بعدت:"دارم سخت تلاش میکنم تا تو خوشحال باشی….”💎