2777
2789
عنوان

دلم گرفته🥺

| مشاهده متن کامل بحث + 221 بازدید | 26 پست
بهش گفتم فکر کنم چشمات ضعیفه یه چشم پزشکی برو😐😬

افرین رو بدی عادت میکنه ب تکه انداختن هیچ وقت مظلوم نباش 

درضمن زن هرچی لاغرتر بهتر اقعا قد و وزنت نرماله نهایتا ٣یا ۴ کیلو زیادکنی بهترع ن بیشتر

از زن ستبر و گنده خوشم نمیاد نمیدونم چرا از لاغری شکایت میکنید منم هم قد خودتم کمی اضافه وزن پیدا کردم ۶٢ شدم احساس بد دارم دوس دارم برگردم به همون دوره ک ۴٨ کیلو بودم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

افرین رو بدی عادت میکنه ب تکه انداختن هیچ وقت مظلوم نباش  درضمن زن هرچی لاغرتر بهتر اقعا قد و ...

اره بیشتر اوقات جواب میدم... اخه لاغری هم هرجور لباسی میپوشم بهم نمیاد یا لباسی ک دوست دارم اندازم نیس دوس دارم بشم ۵۲،۵۳

وای خداا ادم فقط دوس داره دق کنه.. حالا من برا عروسیم میگه قبلش گین آپ بخورم یکم خوشگل بشم بعدشم خدا ...

میدونه از کل فامیلشون سرتر ما خواست مثلا بسوزونه😏

خداوندا من در کلبه ی فقیرانه ی خویش چیزی دارم که تو در عرش کبریایی خود نداری،من چون تویی دارم که تو چون خود نداری👍😍
چیکار کنیم خداا .. من یه مدت شیرخشک .. سیب زمینی.. تخم مرغ آبپز.. کره همه چی امتحان کردم ولی انگار ن ...

سلام عزیزم برو باشگاه حتما و پروتز کن اگرشرایط داری خوشگلم

و قبل هرچیزی روی ذهنت و احساس زیبا بودنت کارکن معجزه میشه

@parasto23      عزیزم بیا بگو چیکار کردی؟

سلام عزیزم.. درمورد کتک خوردنم؟؟ الان میخوام برم بیمارستان کتفم درد میکنه عکس بگیرم و سرمم بخیه بزنم.. دیگه دوشنبه ک همه جا باز شد برم پزشک قانونی

سلام منم اوایل خیلی لاغر لاغر بودم چون قدم بلنده لاغری اصلا بهم نمیومد ولی قرص سیپروهپتادین خوردم اشتهام عالی شد و سریع وزن اضافه کردم هرشب بستنی بخور البته تا از عوارض قرص مطمن نشدی نخور چون من تحقیق نکردم و خوردم مشکلی هم نداشتم ولی باز شما پرس و جو کن بعد انشالله مشکلتون حل شه عزیزم