2777
2789
ولی زمان همیشه درست نمیکنه

عشق اگه عشق باشه هیچ وقت با گذر زمان کمتر نمیشه بلکه بیشترم میشه....

کاربر آقام        مراقب باشین تو شلوغیای زندگیتون آدم روزای تنهاییتون رو گم نکنیید🤍⚖

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

همین ۱ ساعت پیش داستان زندگیم رو‌ گذاشتم من خودم بهش گفتم ماهم فامیلیم اونم نزدیک 

واسه منم نزدیک بود، رفت و بیچاره کرد منو

کاربر آقا: وقتی جنگ آغاز شود، سیاستمدار گلوله، ثروتمند نان وفقیر فرزندش را میدهد.                                               جنگ که پایان یافت، سیاستمداران دست یکدیگر را می فشارند، ثروتمندان قیمت ها را افزایش می دهند و فقرا سرگردان به دنبال قبر فرزندان خود می گردند.                                                        اگر کوسه ها آدم بودند!  بی شک مذهبی اختراع میکردند   و به ماهی ها یاد میدادند   زندگی واقعی در شکم کوسه ها آغاز میشود.                                                             برای انهدام یک تمدن سه چیز لازم است:.                خانواده_ نظام اموزشی_ الگوها، برای اولی منزلت زن را باید شکست، دومی منزلت معلم، سومی منزلت بزرگان و اسطورها.                  ملت ها را از تاریخشان دور نگهدارید، در این صورت به راحتی کنترل می‌شوند.                                        

بیست سالته برا آینده ات   تلاش کن  برو سرگذشت عاشقان نی نی سایت رو بخون و عبرت بگیر زندگی رو باید ساخت و کسی قرار نیست برای خانما زندگی بسازه و دنبال عشق و عاشقی و مرد رویایی نباشید

20

به این عشقها امیدی نیست 

از ۹ تا ۲۹ سالگی پسری عاشقم بود که واقعا منو دوست داشت و شرایطش در جوانی ایده آل بود اما لطف خدا شامل حالم شد و ازش دل کندم الان همسرم الحمدالله همونیه که آرزوشا داشتم چون از ائمه خواستم و خدا عطا کرد 

حالا بعد از چندین سال که به گذشته بر میگردم خدا را شکر میکنم که باهاش ازدواج نکردم 

مبارکه عزیزم، دوست داشتی یکم درباره اش بگو

مرسی عزیزم 

من اون موقع ۱۴ سالم بود خودم تو اینستا بهش پیام دادم 

یخورده ماجرا شد تا اینکه یه شب بهم گفت یکی رو‌ دوست دارم فک کنم خودتی من گفتم نشونی بده دوتا نشونی داد دقیقا نشونی خود من بود 

بهش گفتم خودمم 

گفت من دیوونه وار دوست. دارم 

منم بهش گفتم منم همینطور 

۴ سال سختی کشیدیم ‌و خداروشکر تیر ۱۴۰۱ بهم رسیدیم 

با خدا باش و پادشاهی کن❤️👑
بیست سالته برا آینده ات   تلاش کن  برو سرگذشت عاشقان نی نی سایت رو بخون و عبرت بگیر ز ...

بنظرم برای همه یه نسخه نپیچیم نه؟ کسی دنبال کسی نیست دوست عزیز، با یک جمله تاپیک زدنم نمیشه کسیو قضاوت کرد و مرسی که قبل جواب دادن فکر میکنید و بعد دکمه ارسالو میزنید  

خسته از هر چه که بود و هر چه که هست...(:
چرا درستش میکنه، بزرگترین نعمتی که خدا به آدم ها داده نعمت فراموشی هستش

دوست عزیزم ما برای هیچ چیزی تو این دنیا مطلقی نداریم! همه چیز نسبیه! بله مقطعی میشه یه شخص یا چیزیو فراموش کرد ولی برای همیشه خیر...

همین ۱ ساعت پیش داستان زندگیم رو‌ گذاشتم من خودم بهش گفتم ماهم فامیلیم اونم نزدیک 

خیلیا این کارو کردن و جز آبروریزی چیزه دیگه ای نصیب شون نشد متاسفانه