2777
2789

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بنظر من ۱۷سالگی فقط سن درس خوندنه و ساختن آینده، عشقی که از این سن شروع بشههیچ معنی نداره ، فقط ...

عزیزم رو 20 ریپ زدی میگی 17 سالگی؟

خسته از هر چه که بود و هر چه که هست...(:
برو نزدیک طرف مثلا. ت مهمونی چیزی اونو دیدی ببین  چجوری رفتار میکنه ایا هیچ رفتار غیر منتظره ای ...

یوقتایی گرمه و یوقتایی سرد. مثلا چندبار مچشو گرفتم که داشته بهم نگاه میکرده یا سنگینی نگاهاش، موقع حرف زدن باهام لبخند میزنه. کلا چند سالی هست که مثل سابق نیست. قبلا جواب سلامم بزور میداد، اما چند سال اخیر باهام مهربون شده. نمیدونم باید بذارم به حساب این که سنش رفته بالا یا... در ضمن گذشته خوبیم نداره

با منی ؟؟

اره اره ... من ۵ ساله دارم میمیرم از عشقش ۲ ماه پیش اومد خواستگاری و بابا مامانش سر چیزای الکی مخالفت کردن باز مامان باباشو راضی کرد و الان دوباره میان ولی میترسمم میترسم ک ایندفعه بهونه بگیرن باز خداااا

عزیزم شما هرچقدرم منطقی باشی باز نمیشه

ربطی به منطق نداره

من خودم یا تو مسائل عاشقی صفرم یا100

اما بازم فراموش میکنم. بنظرم دلیل اصلی عدم فراموشی شما نداشتن هدف های دیگس. یا کیس مناسب براتون نبوده تو این مدت

وگرنه دلیلی نداره هنوز عاشق اون فرد باشی

نهایتا یکساله باید تموم میشد

ربطی به منطق نداره من خودم یا تو مسائل عاشقی صفرم یا100 اما بازم فراموش میکنم. بنظرم دلیل اصلی عدم ...

عشق واقعی هیچوقت فراموش نمیشه عزیزم، اگه فراموش شد پس قطعا اون عشق نبوده، عادتی بوده که دیگه تاریخ انقضاش به سر رسیده