2777
2789
عنوان

حس میکنم نامزدم…..

461 بازدید | 24 پست

دیگ منو نمیخاد! ازین کارش حالم بهم خورد بش زنگ زدم گفتم بیا دنیالم بریم بیرون گفت نه نمیتونم گفتم چرا؟؟ گفت مامانم وقت دکتر داره قراره ببرمش دکتر مطب دکترم هم دوره هم شلوغه بمونه یه روز ذیگ

ایشالا بیوه شم ایشالا خبر مرگش به من برسه 

سیاهشو بپوشم دل منو میشکونه بخاطر مادرش واسه خودم متاسفم حالم بقدری داغونه که نگو

کسی ام نداشتم دردل کنم اومدم اینجا😔

کاربری دست یک نفر نیست!!⭕️. تو همه ی دنیای منی .. مرد من 😍 HHH. خدای مهربونم عشق چشم قشنگمو برام نگهدار🥹میدونم زیاد اذیتش میکنما ولی جونمم به جونش بنده🩵

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

الان اگه  برادر خودت بود وبه نامزدش این حرفو میزد، چی؟؟

خدایا حال دلم‌را تکانی بده، هم میبینی،هم میدانی،هم میتوانی💚من ایمان دارم به اتفاقات عالی درراه مانده، معجزه ای درراه است.
خب داره مادرشو میبره دکتر عروسی که نمیره  چن سالته؟؟؟

20

کاربری دست یک نفر نیست!!⭕️. تو همه ی دنیای منی .. مرد من 😍 HHH. خدای مهربونم عشق چشم قشنگمو برام نگهدار🥹میدونم زیاد اذیتش میکنما ولی جونمم به جونش بنده🩵

نه نه نفرین نکن چندتا احتمال داره یا مادرش واقعا واقعا توانایی نداره تنها بره که خو حق داره طفلی سخت نگیر ،ولی اگه مادرش میتونه تنها یا با شخص دیگه ای به جز همسرت بره حق داری ناراحت شی عوض غصه خوردن میگفتی اوکی مهم نیست خودم میرم 🙂  

وا 😐😐😐

من آرزوی مرگ دشمنم رو نمیکنم چ برسه ب شوهر

خوب مادرشه دیگه بخاطر ی بار بیرون رفتن میخوای بمیره😶

قسمت بد داستان اینجاست که:                                 ما ن ازدواج رو خواستیم                                            ن جدایی رو💔:)

خدایی الان توقع داشتی دکتر مامانشو کنسل کنه وبا تو بره ددر؟؟

خدایا حال دلم‌را تکانی بده، هم میبینی،هم میدانی،هم میتوانی💚من ایمان دارم به اتفاقات عالی درراه مانده، معجزه ای درراه است.
چند سالته  میدونی نفزین دوسر باخته ؟ ممکنه به‌خود آ دمو خانواده ادم برگرده ؟

اگ منم مث اون مامانم و از همسرم بیشتر دوس داشته باشم بزار نفرین برگرده به خودم این ا‌ولین بارش نیس بخاطر ننش نمیاد پیشم