2777
2789
عنوان

حس میکنم نامزدم…..

424 بازدید | 24 پست

دیگ منو نمیخاد! ازین کارش حالم بهم خورد بش زنگ زدم گفتم بیا دنیالم بریم بیرون گفت نه نمیتونم گفتم چرا؟؟ گفت مامانم وقت دکتر داره قراره ببرمش دکتر مطب دکترم هم دوره هم شلوغه بمونه یه روز ذیگ

ایشالا بیوه شم ایشالا خبر مرگش به من برسه 

سیاهشو بپوشم دل منو میشکونه بخاطر مادرش واسه خودم متاسفم حالم بقدری داغونه که نگو

کسی ام نداشتم دردل کنم اومدم اینجا😔

کاربری دست یک نفر نیست!!⭕️.                                     تو همه ی دنیای منی .. مرد من 😍 HHH.                               

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

الان اگه  برادر خودت بود وبه نامزدش این حرفو میزد، چی؟؟

خدایا حال دلم‌را تکانی بده، هم میبینی،هم میدانی،هم میتوانی💚من ایمان دارم به اتفاقات عالی درراه مانده، معجزه ای درراه است.
خب داره مادرشو میبره دکتر عروسی که نمیره  چن سالته؟؟؟

20

کاربری دست یک نفر نیست!!⭕️.                                     تو همه ی دنیای منی .. مرد من 😍 HHH.                               

نه نه نفرین نکن چندتا احتمال داره یا مادرش واقعا واقعا توانایی نداره تنها بره که خو حق داره طفلی سخت نگیر ،ولی اگه مادرش میتونه تنها یا با شخص دیگه ای به جز همسرت بره حق داری ناراحت شی عوض غصه خوردن میگفتی اوکی مهم نیست خودم میرم 🙂  

وا 😐😐😐

من آرزوی مرگ دشمنم رو نمیکنم چ برسه ب شوهر

خوب مادرشه دیگه بخاطر ی بار بیرون رفتن میخوای بمیره😶

قسمت بد داستان اینجاست که:                                 ما ن ازدواج رو خواستیم                                            ن جدایی رو💔:)

خدایی الان توقع داشتی دکتر مامانشو کنسل کنه وبا تو بره ددر؟؟

خدایا حال دلم‌را تکانی بده، هم میبینی،هم میدانی،هم میتوانی💚من ایمان دارم به اتفاقات عالی درراه مانده، معجزه ای درراه است.
چند سالته  میدونی نفزین دوسر باخته ؟ ممکنه به‌خود آ دمو خانواده ادم برگرده ؟

اگ منم مث اون مامانم و از همسرم بیشتر دوس داشته باشم بزار نفرین برگرده به خودم این ا‌ولین بارش نیس بخاطر ننش نمیاد پیشم

2790
2778

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

نی نی یار

saheliiiiii | 6 ساعت پیش
2791
2779
2792