2777
2789

فعلا منتظرم ببینم این ماه چی میشه 

کلی دعا و چله گرفتم 

فقط 24 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

شدی صاحب هر بند دلم 😍شدی روز و شبم ماه دلم 😍مهمون کوچولوی دلم خیلی خوش اومدی به زندگی مون🥺خدایا شکرت.  خدایا خودت مواظب مسافر کوچولوم باش😍02/6/13 بیبی چکم مثبت شد😍.                                      پسر کوچولو قشنگم داری داداش بزرگه میشی قربونت برم🥺🥺

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چلشو بگیرم؟

من تا ۱۴ روز خوندم

به این صورت که روز اول یه بار 

روز دوم دو بار 

.

.

.

تا روز چهاردهم که ۱۴ بار میخونی

واقعا حاجتم گرفتم و خیلیم اعتقاد دارم بهش

همه چی شده پارتی و پارتی بازی،خداجونم پارتی ما هم تویی،خودت هوامونو داشته باش،ما فقط تو رو داریم🥰🥰❤❤

آقا من پرو کسی تلگرام میخوام گیرم یکی داره بهم برسونه

۱۴ تا صلواتم میدم برای حاجتش😥

توی بازی زندگی وسط همه مشکلات یاد گرفتم که:😍شیطان همه تلاششو میکنه تا آدمو از خدا خسته کنه و خدا همه تلاشش رو میکنه تا بهتر از اونی که آدم فکر می کنه ولو کمی دیرتر بهش بده😍😍😍😊اونی که این وسط از بازی صبر خسته بشه خدا و ایمانشو به شیطان باخته😣 و اونی که از حکمت خداوند در برابر شیطان دفاع کنه و زیر بار حرف شیطان نره پیش خدا عزیزتره و به جز خواسته ای که شاید بهترش برآورده شده ایمانشم داره و شرمنده ی مهربونترین عالم نیست.😍😍💓💓🌹سعی کن تو برنده این میدان باشی نه مثل کسایی که همه چیزشونو به خاطر صبور نبودنشون باختن.❤ خدا بخیل نیست.خودتو بخاطر درک نکردن حکمت خدا یتیم نکن. آدم از خدا یتیم بشه بد دردیه😔😔😔
من برای مسله های سخت بزرگ که نشدنی بود 40 گرفتم اولین 40 نشد دومین بار شروع کردم برای همون موضوع سر ...

بابای من مخالف ازدواج کردن من بطور کل بود حتی خواستگار راه نمی‌داد با این کار ازدواج کردم