nava_f مدیر استارتر عضویت: 1401/02/08 تعداد پست: 26 عنوان سیسمونی 129 بازدید | 14 پست سلام دوستان عزیزکسی یه لیست از وسایلی که برای سیسمونی لازم هست داره؟ حالا لیست هم نباشه هرچی به ذهنتون میرسه بگین لطفامن تجربه ندارمممنونم 1402/01/28 | 14:46 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
طلا20011 عضویت: 1400/01/10 تعداد پست: 12765 بزن تو نت هست مامانِ یه دختر کوچولو👧عشقِ مامان،قربونش بشمِ مامان
nasrin875 عضویت: 1402/01/16 تعداد پست: 6510 همچیییییدختره یا پسر دعا کنید بچم رو صحیح و سالم در آغوشم بگیرم.💐تو دلی مامان،منو بابایی خیلی برای اومدنت ذوق داریم....
nava_f مدیر استارتر عضویت: 1401/02/08 تعداد پست: 26 همچییییی دختره یا پسر نمیدونم عزیزم .تازه هفته ۱۵ هستم اما سونو ۱۲ هفته گفت احتمالا پسر
مهتابخانمم عضویت: 1401/10/15 تعداد پست: 7509 یه دست لباس صفر. شیشه شیر. پستونک. مای بیبی صفر. کهنه وپوشک. مشما. ساک. پاپوش. جوراب. روسری وکلاه. خدایا ممنونم ازت بابت دخترقشنگم .دلم میخواد به شوهرم بگم مطمئن باش کارما وجودداره یه روزی خدا بد جوابت را میده جواب دل شکستنم جواب اشک هایی که میریزم
mamamرایین عضویت: 1397/07/12 تعداد پست: 4156 سرلاک خوریشیشه شیرپستونکحوله حمومست سایز۰ست سایز۱ست سایز۳ناخن گیرزیراندازتعویضساک مادرپیشبند2لیسکشامپو ولیف ولوسیون وپودربچهمن فعلا اینارو تو لیستم نوشتم بچه دوممه خانم آن نیست که جانانه ودلبر باشد خانم آن است که باب دل شوهر باشد (
nasrin875 عضویت: 1402/01/16 تعداد پست: 6510 نمیدونم عزیزم .تازه هفته ۱۵ هستم اما سونو ۱۲ هفته گفت احتمالا پسر اخی عزیز دلم... خوب بزار بفهمی بعد بگیرواسش کم نزاریابچع اولته؟ بری مغازع همه چی جلو چشمتهتو نت هم بزنایشالا صحیح و سلامت بدنیا بیاد عزیزم♥♥ دعا کنید بچم رو صحیح و سالم در آغوشم بگیرم.💐تو دلی مامان،منو بابایی خیلی برای اومدنت ذوق داریم....
nasrin875 عضویت: 1402/01/16 تعداد پست: 6510 سرلاک خوری شیشه شیر پستونک حوله حموم ست سایز۰ ست ... گرون میشع خیلی دعا کنید بچم رو صحیح و سالم در آغوشم بگیرم.💐تو دلی مامان،منو بابایی خیلی برای اومدنت ذوق داریم....
mamamرایین عضویت: 1397/07/12 تعداد پست: 4156 گرون میشع خیلی تازه کالسکه بچه اولمم فروختم الان برای این باید بخرم خیلی گرونه کالسکه☹️ خانم آن نیست که جانانه ودلبر باشد خانم آن است که باب دل شوهر باشد (
nava_f مدیر استارتر عضویت: 1401/02/08 تعداد پست: 26 سرلاک خوری شیشه شیر پستونک حوله حموم ست سایز۰ ست ... ممنون عزیزم. شیشه شیر توو مغازه ها میبینم ست گذاشته. چندتا شیشه لازمه مگه؟ و اینکه اصلا نمیدونم فرق شیشه شیرها چیه و چند سی سی باید بخرم
mamamرایین عضویت: 1397/07/12 تعداد پست: 4156 ممنون عزیزم. شیشه شیر توو مغازه ها میبینم ست گذاشته. چندتا شیشه لازمه مگه؟ و اینکه اصلا نمیدون ... یدونه۶۰سی سی بخر یدونه۳۰سی سی خانم آن نیست که جانانه ودلبر باشد خانم آن است که باب دل شوهر باشد (
nava_f مدیر استارتر عضویت: 1401/02/08 تعداد پست: 26 اخی عزیز دلم... خوب بزار بفهمی بعد بگیر واسش کم نزاریا بچع اولته؟ بری مغازع همه چی جلو چشمت ... آره اولیه گلم.دعا کنید سالم و صالح باشه ان شاءالله. چیزای کلی رو میخواستم بدونم وگرنه حالا به قول شما برای لباس عجله نیس تا موعد تعیین جنسیت
mamamرایین عضویت: 1397/07/12 تعداد پست: 4156 آره اولیه گلم.دعا کنید سالم و صالح باشه ان شاءالله. چیزای کلی رو میخواستم بدونم وگرنه حالا به ... برای من تو انتی گفت به پسر میخوره پسرم شد🥰 خانم آن نیست که جانانه ودلبر باشد خانم آن است که باب دل شوهر باشد (
nasrin875 عضویت: 1402/01/16 تعداد پست: 6510 ممنون عزیزم. شیشه شیر توو مغازه ها میبینم ست گذاشته. چندتا شیشه لازمه مگه؟ و اینکه اصلا نمیدون ... دوتا بگیرکوچولو بگیر فعلا😉 دعا کنید بچم رو صحیح و سالم در آغوشم بگیرم.💐تو دلی مامان،منو بابایی خیلی برای اومدنت ذوق داریم....