2777
2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

یه دست لباس صفر. شیشه شیر. پستونک. مای بیبی صفر. کهنه وپوشک. مشما. ساک. پاپوش. جوراب. روسری وکلاه. 

خدایا ممنونم ازت بابت دخترقشنگم .دلم میخواد به شوهرم بگم مطمئن باش کارما وجودداره یه روزی خدا بد جوابت را میده جواب دل شکستنم جواب اشک هایی که میریزم
  • سرلاک خوری
  • شیشه شیر
  • پستونک
  • حوله حموم
  • ست سایز۰
  • ست سایز۱
  • ست سایز۳
  • ناخن گیر
  • زیراندازتعویض
  • ساک مادر
  • پیشبند2
  • لیسک
  • شامپو ولیف ولوسیون وپودربچه
من فعلا اینارو تو لیستم نوشتم بچه دوممه
خانم آن نیست که جانانه ودلبر باشد                                     خانم آن است که باب دل شوهر باشد   (
نمیدونم عزیزم .تازه هفته ۱۵ هستم اما سونو ۱۲ هفته گفت احتمالا پسر

اخی عزیز دلم... خوب بزار بفهمی بعد بگیر

واسش کم نزاریا

بچع اولته؟ 

بری مغازع همه چی جلو چشمته

تو نت هم بزن

ایشالا صحیح و سلامت بدنیا بیاد عزیزم♥♥

دعا کنید بچم رو صحیح و سالم در آغوشم بگیرم.💐تو دلی مامان،منو بابایی خیلی برای اومدنت ذوق داریم....

سرلاک   خوری شیشه   شیر پستونک حوله   حموم ست   سایز۰ ست ...

گرون میشع خیلی

دعا کنید بچم رو صحیح و سالم در آغوشم بگیرم.💐تو دلی مامان،منو بابایی خیلی برای اومدنت ذوق داریم....

گرون میشع خیلی

تازه کالسکه بچه اولمم فروختم الان برای این باید بخرم خیلی گرونه کالسکه☹️

خانم آن نیست که جانانه ودلبر باشد                                     خانم آن است که باب دل شوهر باشد   (
سرلاک   خوری شیشه   شیر پستونک حوله   حموم ست   سایز۰ ست ...

ممنون عزیزم. شیشه شیر توو مغازه ها میبینم ست گذاشته.  چندتا شیشه لازمه مگه؟ و اینکه اصلا نمیدونم فرق شیشه شیرها چیه و چند سی سی باید بخرم  

ممنون عزیزم. شیشه شیر توو مغازه ها میبینم ست گذاشته.  چندتا شیشه لازمه مگه؟ و اینکه اصلا نمیدون ...

یدونه۶۰سی سی بخر یدونه۳۰سی سی

اخی عزیز دلم... خوب بزار بفهمی بعد بگیر واسش کم نزاریا بچع اولته؟  بری مغازع همه چی جلو چشمت ...

آره اولیه گلم.دعا کنید سالم و صالح باشه ان شاءالله. چیزای کلی رو میخواستم بدونم  وگرنه حالا به قول شما برای لباس عجله نیس تا موعد تعیین جنسیت  

آره اولیه گلم.دعا کنید سالم و صالح باشه ان شاءالله. چیزای کلی رو میخواستم بدونم  وگرنه حالا به ...

برای من تو انتی گفت به پسر میخوره پسرم شد🥰

ممنون عزیزم. شیشه شیر توو مغازه ها میبینم ست گذاشته.  چندتا شیشه لازمه مگه؟ و اینکه اصلا نمیدون ...

دوتا بگیر

کوچولو بگیر فعلا

😉