2777
2789
عنوان

عمل قلب

823 بازدید | 32 پست

سلام بچه ها من مادرم یک سال پیش تعویض دریچه کرده .تا شش ماه پیش که اکو داد وضعیتش خیلی خوب بود.امروز اکو داد دکتر گفته دریچه جابجا شده.خیلی نگرانم کسی چیزی می‌دونه راجبش.تو اینترنت هم اصلا هم چین چیزی پیدا نمی کنم نمی دونم چیکار کنم

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

تعویض دریچه داشت پارسال دریچه فلزی گذاشتن

عزیزم نکته خیلی مهم در مورد دریچه های مکانیکی یا فلزی این هست که بیمار باید همیشه دارو های رقیق کننده بخورن و پرهیز غذایی داشته باشند اما در عوض دریچه دائم العمر هستش 

اما دریچه طبیعی یا حیوانی معمولا بیشتر ده سال دوام نداره اما خطر جابه جایی و لخته ندارن و مصرف دارو های رقیق کننده  هم الزامی نیست مگر بنا بر صلاح دید پزشک 

مادر تون وارفارین یا آسپرین و قرص فشار و چربی خون مصرف نمی‌کردن ؟ 

اگر دریچه تکون خوردن باشه که مشکل از بی احتیاطی نیست 

اما اگر دریچه تکون نخورده و خون لخته شدن باشه می‌تونه به خاطر عدم مصرف درست و به موقع دارو های  رقیق کننده  باشه 

پزشک ( MD _ Ph.D - genetics ) 
ارع هیچ مشکلی ندارع .آزمایش وارفارین هم خوبه.نمی دونم چرا اینجوری شده خیلی میترسم

پس چیزی نیس آخه مامان من یکسال پیش عمل کرده و تابستون بخاطر سردی زیاد خورده بود ووارفارین دکتر بیشتر گفته بود بخوره خون لخته کرده بود ی سکته کوچک کردچند روز بیمارستان بود  و بردیمش دکتر آمپول زیر پوستی یه هفته هرروز میزد خوب شد خداروشکر 

عزیزم نکته خیلی مهم در مورد دریچه های مکانیکی این هست که بیمار باید همیشه دارو های رقیق کننده بخورن ...

وارفارین میخوره .تو این یک سال شاید دوبار آزمایشش بالا و پایین شده.گفته دریچه جابجا شده.یکم هم خون لخته زده.اگه اینجوری باشه باید دوباره عمل شه؟ خیلی نگرانم

وارفارین میخوره .تو این یک سال شاید دوبار آزمایشش بالا و پایین شده.گفته دریچه جابجا شده.یکم هم خون ل ...

تشخیص جراحی مجدد رو فقط متخصص قلب می‌تونه تعین کنه عزیزم 

سه تکنیک درمانی  وجود داره که پزشک با توجه به شرایط و میزان لخته تصمیم میگیره کدوم رو انجام بدن 

ساکشن اطراف دیواره فلزی دریچه از طریق ایجاد سوراخ و پاکسازی لخته 

جراحی مجدد 

مصرف دارو و مراقبت ویژه تر تا رفع عارضه 

این الان خطرناکه؟اخه چرا جابجا شده 

فقط متخصص قلب با دیدن نتایج میتونن تشخیص بدن که آیا خطر ناک هست یانه و باید چه اقدامی انجام بدین

ممکنه فقط با دارو و تزریق آمپول رفع بشه 

اما اگر پزشک شون هم نیست ببرید بیمارستان قلب و عروق توی شهر تون تا نظر پزشک متخصص در این زمینه رو ببینید چی هستش