2777
2789
عنوان

عمل قلب

| مشاهده متن کامل بحث + 823 بازدید | 32 پست
فقط متخصص قلب با دیدن نتایج میتونن تشخیص بدن که آیا خطر ناک هست یانه و باید چه اقدامی انجام بدین مم ...

فردا میاد .امروز تعطیله دکترش .تو بیمارستان ی دختر دیگه اکو گرفته اینجوری گفته.بنظرتون چند درصد احتمال عمل دوباره میده.ترو خدا ببخشید انقد سوال می پرسم.خیلی نگرانم

فردا میاد .امروز تعطیله دکترش .تو بیمارستان ی دختر دیگه اکو گرفته اینجوری گفته.بنظرتون چند درصد احتم ...

خواهش میکنم 

درک میکنم ، انشاءالله شفای عاجل و کامل مادرتون 🌹

احتمال عمل دوباره کمه 

چون اگر تعویض دریچه در حدی بود که نشت خون زیاد باشه لخته خون اتفاق نمی افتاد و خدایی نکرده سکته رخ میداد 

بنا براین احتمالا با دارو درمانی اقدام به رفع عارضه میکنم دکترشون 

اما عزیزم مجدد میگم نظر قطعی و نهایی و دقیق رو فقط متخصص قلب و عروق با دیدن اکو و آزمایشات میتونن اعلام کنن

پزشک ( MD _ Ph.D - genetics ) 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

خواهش میکنم  درک میکنم ، انشاءالله شفای عاجل و کامل مادرتون 🌹 احتمال عمل دوباره کمه  چ ...

خیلی ممنون عزیزم.حلال کن سوال زیاد پرسیدم.انشالا هر چی از خدا میخوای بهت بده.امیدوارم اینجوری باشه 

ببخشید دکتر گفته در رفتگی دریچه.با جابجایی یکیه دیگه .من اشتباه گفتم آنقدر نگرانم 

سلام بلخشید مادرتون دریچه قلبشون رو عمل کردن؟سوال دارم منم 

خدایا مارو ب غیر از خودت واگذارمکن🙏میشه برا سلامتی امام زمان وسلامتی خودمون صلوات بفرستین😍الهی ب امید تو نه ب امید غیر از توکه همه امید مافقط تویی❤میشه برای شفای پدرم دعاکنین ک سایش بالاسرمون باش تنهاامیدمه🙏🥺
سلام عزیزم بله.بفرمایید

خداروشکر خوبن حالشون منم پدرم دریچه فلزی داشتن الان میگن دوباره باید عمل بشن عم لخته شده هم دریچه مشگل داره وگفتن عمل پرریسک برامادرتون دقیقا چه مشگی بود وب شمام گفتن ک پرریسک؟

خدایا مارو ب غیر از خودت واگذارمکن🙏میشه برا سلامتی امام زمان وسلامتی خودمون صلوات بفرستین😍الهی ب امید تو نه ب امید غیر از توکه همه امید مافقط تویی❤میشه برای شفای پدرم دعاکنین ک سایش بالاسرمون باش تنهاامیدمه🙏🥺
خداروشکر خوبن حالشون منم پدرم دریچه فلزی داشتن الان میگن دوباره باید عمل بشن عم لخته شده هم دریچه مش ...

مامان من یک سال پیش تعویض دریچه داشتن.دریچه فلزی گذاشتن براش .خدا رو شکر خوبه حالش الان .نه چون عمل اول بود چیزی نگفتن.چند وقته عمل کردن پدرتون ؟

مامان من یک سال پیش تعویض دریچه داشتن.دریچه فلزی گذاشتن براش .خدا رو شکر خوبه حالش الان .نه چون عمل ...

مگه توی پست نگفتین ک بعد عمل اکو دادن وگفتن دریجه جاب جا شده وباید دوباره عمل بشه؟برای باردوم یعنی عمل نکردن دیگ مسگل دریجه رو پس چجوری رفع کردن

[QUOTE=301127003]مگه توی پست نگفتین ک بعد عمل اکو دادن وگفتن دریجه جاب جا شده وباید دوباره عمل بشه؟برای باردوم یعنی ع ...[/QUOTEبله اما رفتیم دکتر متخصص و گفت که اشتباه کرده 

[QUOTE=301127003]مگه توی پست نگفتین ک بعد عمل اکو دادن وگفتن دریجه جاب جا شده وباید دوباره عمل بشه؟ب ...

خداروشکر برای پدرمن باز باید عمل شه خیلی نگرانم ممنون از پاسخگوییتون

خواهش می کنم عزیزم انشالا که چیزی نیس.پدرتون چند وقته عمل کردن؟

دوسال ونبم ک عمل کردن ودریجه فلزی گدلشتن ایورت ومیترال رو