2777
2789
عنوان

توروبیکا

197 بازدید | 39 پست

یکیو فالو نمیکنم 

امروز رفتم فقط پستشو دیدم چون 

بنطرتون می فهمه؟ 

لایک و اینا نکردم فقط دیدم و اومدم بیرون 

اخه مثلا نوشته مشاهده ها ۱۵ تا 

میفهمه یا ن ؟ 

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

نه نمیفهمه مگر اینکه لایکش کرده باشی

اهای فلانی فره دوست دیرم⁦❤️⁩، مه سربازدم تو سردارمی،گیونم خرت کل چی نازارم،قلبم نذرد🥺A❤️Mعزیران کاربری دست دو نفره مهسا و ریحانه اول تاپیکا میگم کدوممونیم که اشتباه نکنید🙂⁦👍🏻⁩

اره داش بزنه رو مشاهده ها میتونه بفهمه

تو اسم منو میدونی! نه داستانمو...تو لبخند منو میبینی! نه دردمو... تو در نهایت متوجه چیزایی میشی که من رها میکنم! نه زخمام...تو میتونی حرفای منو بخونی! ولی ذهنمو نه..‌.پس لطفا نه راجبم نظر بده، نه قضاوتم کن... تو فقط یه بخش کوچیکی از زندگی منو میبینی... اونم اون بخشیه که خودم خواستم بهت نشون بدم :)

نه

دوست عزیز من سلام ببین عزیزم تو امپراطور کوزکو نیستی که پاشا برای برگردوندن همه چیزت به شرایط عادی از جونش مایه بزاره پس خودت پاشو تلاش کن. جوگاردنری وجود نداره که قشنگیای زندگی رو نشونت بده و متقاعدت کنه دنیا ارزش زندگی کردن رو داره وظیفه ی کشف کردن قشنگی زندگیت برعهده ی خودته هممون یه مشکلاتی داریم ولی توی کارتون جنی و دوازده پرنسس زندگی نمیکنیم پس قرار نیست روی گلای قالی بچرخیم زمین شکاف بخوره و از بدبختیامون نجات پیدا کنیم تازه تورایلینیستی و قطعا قرار نیست بینگ بانگی توی زندگیت وجود داشته باشه که برای نجاتت از فروپاشی خودش رو به دست فراموشی بسپاره هیچ دیوی هم آدم نمیشه توی انتخاب شریک زندگیت دقت کن. هورتونویادته؟چقد مراقب اون سیاره ی روی گلش بود؟سیاره ی ما هورتون نداره آشغال نریز و کمتر پلاستیک مصرف کن یه پسری بود به نام علاالدینکهیه غول چراغ جادو کمکش کرد از فقر و بدبختی نجات پیدا کنه در غمگین ترین حالت ممکن باید بگم ما غول چراغ جادو نداریم در ضمن ماسیندرلا همنیستیم و قرار نیست با ازدواج از بدبختی نجات پیدا کنیم

پس این مشاهده ها چیه بیخودیه اره؟  مثلا کلی زده   دیکه تک تک نشون نمیده کی دید کی ندید ف ...

نه بزن روش متوجه میشی

تو اسم منو میدونی! نه داستانمو...تو لبخند منو میبینی! نه دردمو... تو در نهایت متوجه چیزایی میشی که من رها میکنم! نه زخمام...تو میتونی حرفای منو بخونی! ولی ذهنمو نه..‌.پس لطفا نه راجبم نظر بده، نه قضاوتم کن... تو فقط یه بخش کوچیکی از زندگی منو میبینی... اونم اون بخشیه که خودم خواستم بهت نشون بدم :)
اع من زدم نمیاد  یعنی خودشم بزنه نمیاد دیگه؟

والا منکه میزنم میاد

میخوای اسکرین بدم؟