2777
2789
عنوان

توروبیکا

| مشاهده متن کامل بحث + 197 بازدید | 39 پست
میگه از زمان ورود شما باید ۷ روز گدشته باشه یعنی چی 

بابا روبیکا کلا مشکل داره

منم یک ماهه رفتم روبیکا

میخوام دلیلیت کنم

میگه از آخرین زمان ورودتون باید ۵ روز گذشته باشه

در حالب که یک ماه گذشته

فرداش میرم بازم همینو زده

تو اسم منو میدونی! نه داستانمو...تو لبخند منو میبینی! نه دردمو... تو در نهایت متوجه چیزایی میشی که من رها میکنم! نه زخمام...تو میتونی حرفای منو بخونی! ولی ذهنمو نه..‌.پس لطفا نه راجبم نظر بده، نه قضاوتم کن... تو فقط یه بخش کوچیکی از زندگی منو میبینی... اونم اون بخشیه که خودم خواستم بهت نشون بدم :)

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بابا روبیکا کلا مشکل داره منم یک ماهه رفتم روبیکا میخوام دلیلیت کنم میگه از آخرین زمان ورودتون با ...

ببین من دوماه نبودم الان امروز روبیکا شو باز کردما 

یعنی ۷ روز دیگه واقعا میتونم دلیت کنم؟ 

ببین من دوماه نبودم الان امروز روبیکا شو باز کردما  یعنی ۷ روز دیگه واقعا میتونم دلیت کنم؟&nbs ...

شاید بتونی

معلوم نیست

حالا فردا برو ببین از این تعداد کم شده یا نه

هیچی دیگه کلا هر روز هی برو یا تعدادش کم‌ میشه دیلیت میزنی

یا روبیکا سرش خورد به سنگ شانسی جوابتو داد

تو اسم منو میدونی! نه داستانمو...تو لبخند منو میبینی! نه دردمو... تو در نهایت متوجه چیزایی میشی که من رها میکنم! نه زخمام...تو میتونی حرفای منو بخونی! ولی ذهنمو نه..‌.پس لطفا نه راجبم نظر بده، نه قضاوتم کن... تو فقط یه بخش کوچیکی از زندگی منو میبینی... اونم اون بخشیه که خودم خواستم بهت نشون بدم :)
شاید بتونی معلوم نیست حالا فردا برو ببین از این تعداد کم شده یا نه هیچی دیگه کلا هر روز هی برو یا ...

ببین ن 

من ی اکانت دارم ک  گفتم ...

اونو فعالم خب معمولا الان حذفش کردم .. اینم فک کنم سر یک هفته حذف بشه 

حله 

ببین ن  من ی اکانت دارم ک  گفتم ... اونو فعالم خب معمولا الان حذفش کردم .. اینم فک کنم س ...

بله قاعدتا سر یک هفته باید بتونی حذفش کنی ولی میگم که روبیکا مشکل داره

الان سه چهار روزه من میخوام دیلیت بزنم هی میرم هر روز مینویسه باید پنج روز از اخرین ورودتون گذشته باشه

خله کلا

ببین ن  من ی اکانت دارم ک  گفتم ... اونو فعالم خب معمولا الان حذفش کردم .. اینم فک کنم س ...

حالا شما میتونین منو تو نی نی سایت کمک کنین؟

چطوری اطلاعاتمو اینجا تغییر بدم؟

یا مثلا امضا داشته باشم؟

حالا شما میتونین منو تو نی نی سایت کمک کنین؟ چطوری اطلاعاتمو اینجا تغییر بدم؟ یا مثلا امضا داشته ب ...

بزن سمت چپ بالا روی اون ایکن آدم 

بعد سمت راست سه خط رو بزن همه چی میاد 

ولی فک کنم اسم رو دیگه نمیشه تغیبر داد امضا و اینا میتونی 

بزن سمت چپ بالا روی اون ایکن آدم  بعد سمت راست سه خط رو بزن همه چی میاد  ولی فک کنم اسم ...

ممنون