2777
2789
عنوان

دبستان علوی کسی ثبت نام کرده؟

8806 بازدید | 17 پست

سلام کسی دبستان علوی ثبت نام کرده ؟آیا اکی هست ؟آموزششون چطوره ؟با توجه به شهریه بالا آیا بچه ها با سواد بار میان؟

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

سلام پسر من پیش دبستانی علوی میره مدرسه خوبیه نسبتا ولی عالی هم نیست به نظرم ، شهریه اش برای من خیلی بالاس میخوام بیارمش بیرون، شما قبلا تو یه تاپیک خوندم پسرتون خواجه نصیر بوده، راضی نبودین از اونجا؟

مدرسه به شدت نامناسب

پسره دوست من اونجا برده بودش اونجا برای ثبت نام اولش از سوال پرسیده بودن یه سوالای انحرافی از بچه پرسیده بودن که باوجود اینکه معدل پارسالش ۱۹ شده بود بچه گیج شده بود

اصلاااااااااااااااااعلوی ثبت نام نکنید فقط بچه رو خسته میکنن از بچه توقع دارن یه دانشجو رفتار کنه

سلام پسر من پیش دبستانی علوی میره مدرسه خوبیه نسبتا ولی عالی هم نیست به نظرم ، شهریه اش برای من خیلی ...

چرا مدرسع خوبیه نمیشه گفت مدرسه بدیه .راضی بودم اما دیگه با توجه به شهریه که شده 40 ملیون منصرف شدم چون فوق برنامش فقط زبان هستش اونم فقط 2 روز در هفته

مدرسه به شدت نامناسب پسره دوست من اونجا برده بودش اونجا برای ثبت نام اولش از سوال پرسیده بودن یه سو ...

دیگه با توجه به شهریه های خیلی بالا مدارس غیر انتفاعی اونم در مقطع اول دبستان تصمیم گرفتم دولتی بنویسم

مامانا شعبه علوی سردار جنگل با مدیریت خانم نادری ثبت نام نکنید.ایشون فردی بسیار مستبد بشدت کینه ای انتقاد ناپذیر و بسیار عقده ای هست.مدام از بچه ایراد میگیرن ‌اعتماد به نفس والدین و بچه هارو له میکنن.همه چیز فقط شوآف هست گول ظاهرش رو نخورید .بچه بشدت تحت فشار روانیه همه از نادری بشدت ناراضی هستن .اگر میخوایید بچه ای پرخاشگر و عصبی و ناراحت تحویل بگیرید بچه هاتونو ثبت نام کنید پسر من ۴ سال تو اون مدرسه درس خوند با بهترین نمرات.ولی این زن اینقدر عقده ایه که حتی کوچکترین انتقاد بهش بشه تحمل نمیکنه و بچه رو اخراج میکنه.معلمین پایه بشدت ضعیف و کم تجربه میاره و هیچ انتقادی نمیپذیره.اگر جون بچتون براتون مهمه علوی با مدیریت نادری نزارید

سلام پسر من پیش دبستانی علوی میره مدرسه خوبیه نسبتا ولی عالی هم نیست به نظرم ، شهریه اش برای من خیلی ...

مدرسه بشدت مزخرفیه مخصوصا مدیریت نادری که فردی بسیار عقده ای و انتقاد ناپذیر و کینه ای هست .کافیه بهش کوچکترین انتقادی بشه چنان نقره داغ میکنه که زهر خودشو بریزه .معلمین پایه بی تجربه و نابلد میاره و در کل همه چیز فقط شوآف هست

مامانا شعبه علوی سردار جنگل با مدیریت خانم نادری ثبت نام نکنید.ایشون فردی بسیار مستبد بشدت کینه ای ا ...

عجب حرفیه خدایی 

من پسرم چهار ساله علوی میره و خانم نادری به شدت مدیر خوب و عالی هستن .و من با چشم خودم دیدم بچه هایی که مشگل تربیتی دارن و متاسفانه با وجود تذکر به والدین درست نمیشن و یا اینکه از نظر درسی تو این مدرسه نمیکشن سال آینده ثبت نام نمیکنن.محیط مدرسه کاملا شاد و پر انرژی حتی برای والدین هست.