2777
2789
عنوان

جواب ندادید...😒😒

1784 بازدید | 20 پست

سلام خانما من این مدتی خود سرانه البته تو نت هم خوندم که قرص نورتریپتیلین ۱۰ مال اعصاب برای روده تحریک پذیر خوبه و این مدتی گرفتم ودارم استفاده میکنم من همیشه اسهال داشتم خیلی دکتر رفتم با کلی دارو خوب نشدم ولی با این قرص اسهالم خوب شد بنظرتون اشکال نداره ؟ بخورم؟؟ 😔😔

بچه‌ها اگه امرور خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تا ۹۹٪ تخفیف داره، هم یه کد تخفیف ۵۰۰ هزارتومنی داره.

کد: ATP5

ارسالشم انگار رایگانه

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

قربونت برم خب وقتی نمیدونیم چیو‌جواب بدبم

دخترکی شاد در من میزیست🥹...که چونان شاپرک، به اینسو و آنسو میپرید🦋...خیال پرواز داشت😍... و آرزوی رهایی...پر از غصه شد🥲...از رویاهایش دست کشید🙂...هنوز پا به سن نگذاشته بود که پیر شد💔...پولک بالهایش ریخت... پرپر شد...

ورزش کن برو یه دکتر خوب برات کپسول مینویسه که داروی اعصابم نیست یه دوره‌ مصرف کنی خوب میشی  اس ...

بخدا چندین دکتری رفتم و دارو میدن ولی اصلا اسهالم خوب نشد خسته شدم خیلی لاغر شدم ولی با این قرص خوب شدم ولی از طرف دیگه میترسم چون مال اعصابه

بخدا چندین دکتری رفتم و دارو میدن ولی اصلا اسهالم خوب نشد خسته شدم خیلی لاغر شدم ولی با این قرص خوب ...

آزمایش خون دادی؟

چون میکروب معده وزن کم میکنه نه روده تحریک پذیر 

برای اسهال به طب سنتی مراجع کن 

'زندگی رو بزار رو حالت پرواز و به سمت رویاهات پرواز کن‌‌'🕊🤍️
آزمایش خون دادی؟ چون میکروب معده وزن کم میکنه نه روده تحریک پذیر  برای اسهال به طب سنتی مراجع ...

بله خون مدفوع دادم همه چی نرمال بود ولی کم خونم رفتم گلم دارو داد صبح باید بخورم روز اول که خوردم استفراغ کردم نتونستم ادامه بدم 

آزمایش خون دادی؟ چون میکروب معده وزن کم میکنه نه روده تحریک پذیر  برای اسهال به طب سنتی مراجع ...

شما اگه داروی طب سنتی برای روده تحریک پذیر میشناسی برام معرفی کن خودم میخرم استفاده میکنم لطف میکنی عزیزم من از این دارو اعصاب میترسم ولی مجبورم میخورم

شما اگه داروی طب سنتی برای روده تحریک پذیر میشناسی برام معرفی کن خودم میخرم استفاده میکنم لطف میکنی ...

دارو من اسماشون نمیدونم‌ ولی سرچ گوگل کنی شاید بیاره 

'زندگی رو بزار رو حالت پرواز و به سمت رویاهات پرواز کن‌‌'🕊🤍️
چکار کنم فقط همین دارو خوبم کرد حتی آندوسکوپی انجام دادم معده ام سالم بود ولی گفتن گوارشت عصبین

عزیزم با قرص اعثاب کامل خوب شدی

چند سالیست اسهال امانم رابریده برایم دعا کنید بهتر شوم خداوند نگهدارتان