2777
2789
عنوان

جواب ندادید...😒😒

| مشاهده متن کامل بحث + 1784 بازدید | 20 پست
بخدا چندین دکتری رفتم و دارو میدن ولی اصلا اسهالم خوب نشد خسته شدم خیلی لاغر شدم ولی با این قرص خوب ...

میبخشین شما هنوز این قرصو ادامه میدین؟ عوارض نداشته براتون که؟ رودتون چطوره؟ منم سندروم روده تحریک پذیر دارم دکتر فلوکسیتین تجویز کرده ولی شنیدم لاغر می‌کنه میخام جاش نوتریپلیتین مصرف کنم

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

میبخشین شما هنوز این قرصو ادامه میدین؟ عوارض نداشته براتون که؟ رودتون چطوره؟ منم سندروم روده تحریک پ ...

سلام گلم ن قط کردم ادامه ندادم چون مال اعصابه میترسم زیاد بخورم

علیک ولله بد الان هم بد جور حالم بده نمیدونم چکار کنم 😔

لطفا ۱۰ میلی هر شب قبل خواب بخورین اگه سندرم روده این، من خیلی تحقیق کردم دکترم اینو تزویج کرد و کارسازه برای روده عصبی. نگران اعتیاد اور بودنش نباشین من با دکترم صحبت کردم جای نگرانی نیس مصرف کنین اگه خوب میشه برای زیاد بیرون رفتن. راستی شما هم مثل من صبحا بیشتر دسشویی میرین؟ و شله؟ و اینکه بعد از اینکه این قرصو میخورین چجوری میشین‌

علیک ولله بد الان هم بد جور حالم بده نمیدونم چکار کنم 😔

و اینکه من با لوپرامید هم اوکی شدم ولی چون زیاد مصرف کردم دچار فیشر مقعدی هم شدم. دکترم گفت نورو چون زیاد یبوست نمیکنه بهتره نورو استفاده کنی تا هر جا میری بتونی خودتو کنترل کنی