صاحب کار شوهرم گفته بود دوماهه بیمه دارید درحالی که فقط یه ماه بود بیمه کرده بود منم رفتم بیمارستان برا زایمانم وقتی دیدن بیمه ندارم گفتم پاشو برو یا پول بده منی که درحال زایمان بودم کیسه آبم پاره شده بود
من تو بچگیم حسرت زیادی کشیدم از روی همون میگم ، اسی رو هم قضاوت نمیکنم
خداهه خدا🤐خودت بچه داری؟باورکن وقتی غم عالمی روشونه هاته ولی بچت میخنده تمام غم ها یادت میره.بنظرمن فقط کسی که شرایط روحی خوبی نداره نباید بچه بیاره چون پدرمادرباید خو خلق خوش ذوق باشن تا بچه عشق کنه وگرنه وضعیت پول خیلی تاثیر نداره البته من نمیگم یه لشکر بیاریم ولی یکی ذچدوتا خوبه.ان شاالله شما از الان به بد زندگی خوب عالی تجربه کنی دوست عزیز
مادری هستم ازتبارلرستان😍خداوندلایقم دونست بهم یه همسرمهربون دوتافرشته پاک داد❤️توی خونمون هوا خوبه چون تو هوامونوداری#الله🙏کاربری قبلیم الکی الکی تعلیق شد هرکاری هم کردم باز نشد😭😭😭خیلی بی رحمیه من هیچ کاری بحثی حرفی نزده بودم.
الان وضعمون بهتره خدارو شکر شوهرم همه چی برا بچم فراهم میکنه ولی الان چه فایده ای داره دیگه
خداروشکر که وضعتون بهتره ، من شما رو قضاوت نمیکنم شاید اگه منم جای شما بودم بچه میاوردم ، انشالا خدا سلامتی بده به بچتون به نظر من یه دکتر دیگه هم ببرین دکتر با دکتر خیلی فرق میکنه
الان دختر من ده ماهش داره تموم میشه چهار دست و پا نمیره بدون کمک هم نمیشینه طبیعیه؟
دختر من هم تا یه سال و هفت ماهگی نمی تونست بدون کمک بشینه اگه دراز میکشید دیگه نمیتونست خودش بشینه یا غلط بزنه خیلی دیر رافتاد. بچتو ببر دکتر انشالله. که چیزی نیست
واقعا؟غلط میزنه یهو میبینی از پذیرایی رفته تا دمه اتاق خواب.با رورئک هم ویران میکنه همه جا رو.نشستن هم میشینه ولی میخواد یه چی برداره کج میشه یا خسته میشه دمر میکنه خودشو یا لم میده میخوابه
برای من اینکارا رو و خیلی چیزای دیگه رو انجام میده.فقط نشستن هست که فکر کنم تقصیر خودمه زیاد باهاش کار نکردم همش خوابوندمش.انشالله خدا همه بچه ها رو سالم و سلامت نگه داره ماله منو شما هم تو اونا
برای من اینکارا رو و خیلی چیزای دیگه رو انجام میده.فقط نشستن هست که فکر کنم تقصیر خودمه زیاد باهاش ک ...
عین من خودتو مقصر ندون به منم همه سرکوفت میکردند که نشستن و راه رفتن به بچه یاد ندادی تقصیر خودته و از این چرت و پرتا والانم برا حرف زدنش هم باز همین مزخرفات رو میگن