2777
2789
تا چجوری خدا رو صدا بزنی چقدر باور داشته باشی  دیدی ی وقت های مثلا هوس آش کردی یا ی چیزی توی ذ ...

بله درسته .

من ی بار تو دوراهی سختی گیر کرده بودم و قدرت تصمیم گیری نداشتم و خیلی برام سخت بود از خدا خواستم منو تو تصمیم راهنمایی کنه و از صمیم قلب صداش کردم.

و خدا تو خواب بهم نشون داد ک اگه اون تصمیم بگیرم چه اتفاقی تو زندگیم می افته . خودمم ک بیدار شدم گریه کردم اصلا باورم نمیشد اینجوری جوابم بده.

چون قبلش از مامان خواهرم و خالم و رفیق صمیمی و دختر عمومم خواستم که منو راهنمایی کنن ولی همه گفتن خودت باید تصمیم بگیری و ما نمی‌دونیم کدوم راه درسته.

فقط خود خداس ک همه جواب ها رو داره و بر همه چی آگاهه تصمیم گرفتم از خودش بپرسم و جوابم هم داد با این ک حس میکنم من بنده خوبی براش نیستم.

پسرم بوی عطر نفست رایحه ی جان من است🩵

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اینا همش ازمایش خداست... واقعا من به این جمله رسیدم که نباید از خدا طلبکار باشیم.... همین باعث شده ز ...

بله .

دکتر انوشه در برنامه رامبد جوان تو خندوانه حرف خوبی زد .

گفت معتقدم که خدای عالم همیشه آخرشب به قلب آدم ها یک پیام میده و در درون همه آدم ها این پیام رو میده که  ای بنده من تو ۵۰ سال ۶۰ سال ۷۰ سال ۸۰ ساله که داری بندگی میکنی ، من میلیارد ها ساله که دارم خدایی میکنم، چرا به من اعتماد نداری؟ چرا به من تکیه نمی کنی؟ من میلیارد ها ساله دارم بر این کائنات خدایی میکنم ، چرا فکر میکنی خودت خوب و بدت رو بهتر از من میدونی؟ تو فقط به من تکیه کن🫀

پسرم بوی عطر نفست رایحه ی جان من است🩵