2777
2789
دوتا از پدر بزرگ هام و خاله ام که جوان بود

خدا بیامرزه و آرامش بده به همه ی داغ دیده ها.

نسبت بابا خیلی نزدیک تره😭😭

و البته غیر از فقدان بابام.

چند نفر تو اون حال سیاه پوش داغدیده دلمو شکستن.

و تا چند ماه برام بحران درست کردن که هیچ وقت حلالشون نمی کنم.

و منتظرم اون حالی که به من منتقل کردن به یه طریقی به خودشون برگرده.

💔🖤
عیب نداره، عوض غصه خوردن سعی کن آرومش کنی ، ضرر به مال بیاد،به جون نیاد. غصه ی این چیزا رو نخور،د ...

روش نمیشه بیاد همون طلا فروشی پسشم بدیم آخه دیروز قبل افطار خریدیم هنوز پولشم کامل نزده براشون طلاهام همون طلافروشیه فقط فاکتورشو گرفتیم😔🥺

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

روش نمیشه بیاد همون طلا فروشی پسشم بدیم آخه دیروز قبل افطار خریدیم هنوز پولشم کامل نزده براشون طلاها ...

به خدا خنده ام گرفت بهت😂😂حلال کن.

اینک کار و بار ما خانما.

عزیزم بی خیال.

انرژی منفی رو دور کن از بینتون.

باور کن ما هم خیلی ضرر مالی کردیم

ولی فقط برام آرامش و آبرو مهمه.

چند وقت دیگه یاد این حرکتت بیفتی می خندی.

ارزش خیلی چیزا از پول بیشتره.

ان شاءالله بلا ازتون دور باشه 

💔🖤
به خدا خنده ام گرفت بهت😂😂حلال کن. اینک کار و بار ما خانما. عزیزم بی خیال. انرژی منفی رو دور کن ...

الهی همیشه بخندی عزیزم ولی من واقعا الان با دیدن حرفها و رفتار همسرم چهارستون بدنم داره از استرس میلرزه

به خدا خنده ام گرفت بهت😂😂حلال کن. اینک کار و بار ما خانما. عزیزم بی خیال. انرژی منفی رو دور کن ...

میدونی راستش قبل عید فهمیدم بهم خیانت کرده به توصیه های یکی از دوستام که گفت تا میتونی ازش درخواست طلا و ... کن بزار دستش خالی باشه فقط بدوعه واسه مخارج زندگیتون از این غلطا نکنه

الان به حرف دوستم گوش دادم خودمم نمی‌دونم چه کاری درسته 

میشه کامل توضیح بدی بلکه بتونم کمکت کنم

میگه تو با من لج کردی چرا کل این پول رو طلا گرفتی نصفشو میزاشتی من جنس می‌گرفتم برا مغازم ، الان قیافه گرفته که من به خاک سیاه نشوندمش😥😔

ممنونم عزیزم. ته دلت خدا رو باور داری،و شاید دوست داری، هر چند که رنجیده باشی، حتی حدس می زنم از ...

اوم، دقیق نمیدونم ولی خب دوست دارم همینجوری باشم و اتفاق خیلی قوی ای منو از این فکر در میاره، 21 سالم هست 

پیوسته در تاریخ زمانی فرا می‌رسد که انسان شجاعت بیان احساساتش را دارد. 
میدونی راستش قبل عید فهمیدم بهم خیانت کرده به توصیه های یکی از دوستام که گفت تا میتونی ازش درخواست ط ...

خب خیانت کل قاعده رو عوض می کنه.

جدی باش و دل به دلش نده.

اجازه نده سرت غر غر کنه

💔🖤