2777
2789
تا چجوری خدا رو صدا بزنی چقدر باور داشته باشی  دیدی ی وقت های مثلا هوس آش کردی یا ی چیزی توی ذ ...

بله درسته .

من ی بار تو دوراهی سختی گیر کرده بودم و قدرت تصمیم گیری نداشتم و خیلی برام سخت بود از خدا خواستم منو تو تصمیم راهنمایی کنه و از صمیم قلب صداش کردم.

و خدا تو خواب بهم نشون داد ک اگه اون تصمیم بگیرم چه اتفاقی تو زندگیم می افته . خودمم ک بیدار شدم گریه کردم اصلا باورم نمیشد اینجوری جوابم بده.

چون قبلش از مامان خواهرم و خالم و رفیق صمیمی و دختر عمومم خواستم که منو راهنمایی کنن ولی همه گفتن خودت باید تصمیم بگیری و ما نمی‌دونیم کدوم راه درسته.

فقط خود خداس ک همه جواب ها رو داره و بر همه چی آگاهه تصمیم گرفتم از خودش بپرسم و جوابم هم داد با این ک حس میکنم من بنده خوبی براش نیستم.

پسرم بوی عطر نفست رایحه ی جان من است🩵

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اینا همش ازمایش خداست... واقعا من به این جمله رسیدم که نباید از خدا طلبکار باشیم.... همین باعث شده ز ...

بله .

دکتر انوشه در برنامه رامبد جوان تو خندوانه حرف خوبی زد .

گفت معتقدم که خدای عالم همیشه آخرشب به قلب آدم ها یک پیام میده و در درون همه آدم ها این پیام رو میده که  ای بنده من تو ۵۰ سال ۶۰ سال ۷۰ سال ۸۰ ساله که داری بندگی میکنی ، من میلیارد ها ساله که دارم خدایی میکنم، چرا به من اعتماد نداری؟ چرا به من تکیه نمی کنی؟ من میلیارد ها ساله دارم بر این کائنات خدایی میکنم ، چرا فکر میکنی خودت خوب و بدت رو بهتر از من میدونی؟ تو فقط به من تکیه کن🫀

پسرم بوی عطر نفست رایحه ی جان من است🩵