a_world_without_you مدیر عضویت: 1401/07/15 تعداد پست: 9273 عنوان بیا عزیزم | مشاهده متن کامل بحث + 1407 بازدید | 184 پست @نیرواناترنج بیا صحبت کنیم.تو تاپیک بقیه نمیشه،مدیونی داره.@اقدس_زاپاتا حوصله داری بیا😁 💔🖤 1402/01/28 | 04:14 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
a_world_without_you مدیر استارتر عضویت: 1401/07/15 تعداد پست: 9273 برای شما نه و من مسعول باور های شما نیستم ببین،کار الان ما اسمش مباحثه است و مبناش بحث کردنه.نه که بگی من مسئول باورتون نیستم 💔🖤
yasna3057m عضویت: 1401/11/21 تعداد پست: 4191 برای شما نه و من مسعول باور های شما نیستم درسته عزیزم ولی خب فک میکنم خودت هم بیشتر تحقیق کن درمورد عقیده ات فقط ب یه کشور و اینکه اونا مخ دنیان و از نظر تولید حرف اول رو میزنن اکتفا نکندرمورد زندگی قبل و بعد مرگ هم تحقیق کن کتاب بخون برنامه های مرتبط بهش رو نگاه کن مثل زندگی پس از زندگی شبکه ۴ ساعت ۱۷:۳۰ خدایا همه رو به خودت سپردم🥹میدونم که یه روزی یه جایی دل منم آروم میگیره🖤🥀
اقدس_زاپاتا عضویت: 1401/07/27 تعداد پست: 5332 رشته ی تحصیلیت مرتبطه؟ نه ولی علاقه دارم بیشترم برای یادگیری خودم این تاپیک ها رو میزنم یا شرکت میکنم
dorsa_mh عضویت: 1401/11/23 تعداد پست: 3589 مسئله اینجاس توی مسائل اعتقادی فقط به عقل اکتفا نمیکنیم یه چیزی هست به اسم شهود.... شهود؟ اعتقاد منه و معتقدم همه اعتقاد تا وقتی یه تو صدمه نمیزنه قابل احترامه پیوسته در تاریخ زمانی فرا میرسد که انسان شجاعت بیان احساساتش را دارد.
a_world_without_you مدیر استارتر عضویت: 1401/07/15 تعداد پست: 9273 من به وجود خدا اعتقاد ندارم درست مثل کشور چین ک کمونیست هست... خدا یه باوره برای انسان ک با یه نفر ج ... خب چرا با برگا در دل نکنیم؟ 💔🖤
dorsa_mh عضویت: 1401/11/23 تعداد پست: 3589 درسته عزیزم ولی خب فک میکنم خودت هم بیشتر تحقیق کن درمورد عقیده ات فقط ب یه کشور و اینکه اونا مخ دنی ... علاقه ای بهش ندارم ک بخام دنبال کنم کلا باور ندارم فقط به انسان معتقدم پیوسته در تاریخ زمانی فرا میرسد که انسان شجاعت بیان احساساتش را دارد.
اقدس_زاپاتا عضویت: 1401/07/27 تعداد پست: 5332 زاپاتا یعنی چی؟ نمیدونم.... ساندویچی های معروف محلمون به اسم زاپاتا هستن منم گذاشتم 😂
dorsa_mh عضویت: 1401/11/23 تعداد پست: 3589 خب چرا با برگا در دل نکنیم؟ چون نمیتونن حرف بزنن پیوسته در تاریخ زمانی فرا میرسد که انسان شجاعت بیان احساساتش را دارد.
dorsa_mh عضویت: 1401/11/23 تعداد پست: 3589 نمیدونم.... ساندویچی های معروف محلمون به اسم زاپاتا هستن منم گذاشتم 😂 شیکمو 😂🥺 پیوسته در تاریخ زمانی فرا میرسد که انسان شجاعت بیان احساساتش را دارد.
a_world_without_you مدیر استارتر عضویت: 1401/07/15 تعداد پست: 9273 هیچی به خدا باور ندارم به قدرت انسان خیلی معتقدم و اینکه انتقام رو دوست دارم شخصیت قوی رو دوست دارم ... تو می تونی به حق و باطل اعتقاد داشته باشی یا نداشته باشی،ولی حق و باطل بر مبنای نگرش تو عوض نمیشن،شما که هیچی،کلا مردم جهان هم وجود خدا رو انکار کنن،خالقیت و ربوبیت خداوند دچار خلل نمیشه. 💔🖤
نیرواناترنج عضویت: 1402/01/17 تعداد پست: 5070 شهود؟ اعتقاد منه و معتقدم همه اعتقاد تا وقتی یه تو صدمه نمیزنه قابل احترامه احسنت اینو عالی گفتی داعش با چند تا جمله قرانی سر طرف میزنه 😶
dorsa_mh عضویت: 1401/11/23 تعداد پست: 3589 من خودم قبلا خیلیییی به اسلام معتقد بودم چادری نماز خون خیلی اصن افتضا به خدا خیلی باور داستم ولی طی اتفاقاتی باورم رو از دست دادم پیوسته در تاریخ زمانی فرا میرسد که انسان شجاعت بیان احساساتش را دارد.