2821
2789

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

بگید

عع توهم بیداری😐😂🤝🏻

قضاوت ممنوع!!🗣 ما اومدیم دنیارو عوض کنیم ولی دنیا مارو  عوض کرد:) اگ مخالف نظر منی ریپ نزن گلم جواب نمیدم رید.ه میشه بهت🙄🤙🏻(🥂)اگ دیدی بهت درخواست دوستی دادم و تو یه تاپیکی باهات خوش رفتاری کردم مطمعن باش یا خواهرشوهرتم یا مادرشوهرت😑🥱

خاطره ام برای بارداری

حامله بودم شکمم وحشت ناک بزرگ بود بد جور ها همه فک میکردن چند قلو باردارم شوهرم تو خونه بهم میگفت راهنما بزن نخوری ب در و دیوار

نمیدونستم باردارم رفتم موهامو بلوند کردم زد و حامله شدم رفتم موهامم کوتاه کردم فک کنید ماه های اخر بارداری موهای کوتاه و بلوند بعد موهام فر بود شوهرم میگف صبح ها شبیه شیر ماده میشی😕😕😕

💕همیشه در حد توانم هر سوالی و دونستم جواب دادم قربون دلتون شماام اگر جواب هام بدردتون خورد ی صلوات منومهمون کنید 💕
خاطره ام برای بارداری حامله بودم شکمم وحشت ناک بزرگ بود بد جور ها همه فک میکردن چند قلو باردارم شوه ...

حرف شوهرت فقط 😂😂😂

پیوسته در تاریخ زمانی فرا می‌رسد که انسان شجاعت بیان احساساتش را دارد. 
اع توام🦦😂🤝🏻

خوبی داشم😌🤝🏻

پروفایلتو میبینم یادفرشاد سایلنت میوفتم😐😂🤝🏻

قضاوت ممنوع!!🗣 ما اومدیم دنیارو عوض کنیم ولی دنیا مارو  عوض کرد:) اگ مخالف نظر منی ریپ نزن گلم جواب نمیدم رید.ه میشه بهت🙄🤙🏻(🥂)اگ دیدی بهت درخواست دوستی دادم و تو یه تاپیکی باهات خوش رفتاری کردم مطمعن باش یا خواهرشوهرتم یا مادرشوهرت😑🥱
حرف شوهرت فقط 😂😂😂

۹ ماه حال منو گرفت باتمام وجودش😅

💕همیشه در حد توانم هر سوالی و دونستم جواب دادم قربون دلتون شماام اگر جواب هام بدردتون خورد ی صلوات منومهمون کنید 💕

اهان اینو یادم رفت بگم گفتم ک شکمم خیلی،گنده بود لباس،بارداری ب سختی،پیدا میکردم 

بعد ی لباس،صورتی،پیدا کردم با ذوق پوشیدم گفتم نظرت چیه 

خندید گفت شبیه اسفند دود کنای،سر ۴ راه شدی🤤

2824
2823
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز