2821
2789
عنوان

من و دخترم❤

224 بازدید | 16 پست

من سه روزه نت نمیام یا خیلی کم اومدم و کورمال کورمال یه دوری زدم و رفتم از بس که معتاد اینجام 😁

چندشب پیش با شوهرم و دخترم دراز کشیده بودیم تی وی می‌دیدیم دخترم یهو جوگیر شد سر شوخی بازی  با شوهرم حرکات موزون انجام داد انگشتش رفت تو چشم منه بدبخت از همه جا بی خبر🤕

منم حساس کلی حیغ و داد و گریه خیلی چشمم سوخت و درد گرفت ولی هم باهاش دعوا کردم 

زیر چشمی دیدم دخترم  فیس تو فیس من سرشو گذاشته رو بالش و خیره شده به من و با نگرانی داره منو نگاه میکنه دلم به حالش سوخت گفتم ترسیده 

با چشم یه لامپی و پر اشک  گفتم مامان چرا نگرانی اونم فاز غمگین گفت دارم فکر میکنم گفتم عزیزم به چی فکر میکنی گفتم لابد میگه تو دیگه ابراز پشیمونی میکنه

گفت چی بخوریم 😨😖😱🤯

من هیچ به گریه و درد خودم ادامه دادم 

سه روز تار میدیدم و الان بهتر شدم اصلا نمیتونستم با اون چشمم واضح ببینم 🤧🧐

نی نی یار جان لطفا دیگه کاربریمو نترکون     کاربری دست من امانته تا دخترکم بزرگ بشه تحویلش بدم تاپیکهای بامزه مونو بخونه کلی کیف کنه چقدر بامزه و شیرین زبون بوده وروجکم       عزیزان دوست داشتین برای سلامتی و موفقیتش یه صلوات مهمونمون کنید  

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

آخی عزبزم 😅😅😅😅😍😍😍 خدا بهت ببخشه این فرشته ی مهربونو

هر آدمی تو زندگی باید کسی رو داشته باشه که حس کنه با نبودنش دنیاش خراب میشه!اگر تو طول عمرت همچین کسی رو نداشتی فقط عمرتو هدر دادی!  عشقم همه زندگیم💋 ❤ بابام همه دنیام ، تا هستی هستم نفسم ب نفسهای تو بنده ❤ مامان قشنگم تو قلب من همیشه زنده ای 🥺🤍❤🖤
آخی عزبزم 😅😅😅😅😍😍😍 خدا بهت ببخشه این فرشته ی مهربونو

مممنونم عزیزم 😘

نی نی یار جان لطفا دیگه کاربریمو نترکون     کاربری دست من امانته تا دخترکم بزرگ بشه تحویلش بدم تاپیکهای بامزه مونو بخونه کلی کیف کنه چقدر بامزه و شیرین زبون بوده وروجکم       عزیزان دوست داشتین برای سلامتی و موفقیتش یه صلوات مهمونمون کنید  
مممنونم عزیزم 😘

😘

هر آدمی تو زندگی باید کسی رو داشته باشه که حس کنه با نبودنش دنیاش خراب میشه!اگر تو طول عمرت همچین کسی رو نداشتی فقط عمرتو هدر دادی!  عشقم همه زندگیم💋 ❤ بابام همه دنیام ، تا هستی هستم نفسم ب نفسهای تو بنده ❤ مامان قشنگم تو قلب من همیشه زنده ای 🥺🤍❤🖤
الهی واااای😍😍😍😍😅😅😅😅 فکر شیکمش بوده

آره یه وقتایی ۵ صبح بیدار میشه میگه پاشو ناهار بپز بابا گشنشه یعنی خودش😅

آره یه وقتایی ۵ صبح بیدار میشه میگه پاشو ناهار بپز بابا گشنشه یعنی خودش😅  

جیگر

عزیزمممم

برای این سرتق خانوم دیگه بوس جواب نمیده

لطفا ی دونه محکم گازش بگیر

نگیری حلالت نمیکنم خدایی😝😝😝🤪🤪😜😜🤣🤣😂😂😂😂😘😘😘😘

جیگر عزیزمممم برای این سرتق خانوم دیگه بوس جواب نمیده لطفا ی دونه محکم گازش بگیر نگیری حلالت ...

الان که خوابه چشم فردا کازش میگیرم کارم همینه میگم گشنمه و میخوام بخورمت خودش میاد جلو گاز گازش میکنم 🥰 

الان که خوابه چشم فردا کازش میگیرم کارم همینه میگم گشنمه و میخوام بخورمت خودش میاد جلو گاز گازش میکن ...

چشمت بی بلا

وااااای...واقعا؟😳😅😅😅😅😅😘😘😘😘😘

الهی

خدابرای هم حفظتون کنه

چند سالشه خوشگل خانم؟

چشمت بی بلا وااااای...واقعا؟😳😅😅😅😅😅😘😘😘😘😘 الهی خدابرای هم حفظتون کنه چند سالشه خوشگل خا ...

دو سال ۷ ماه

مرسی گلم آره پایه کشتی و ورزش و بازیه 

محکم گازش نمیگیرم که عسلو 

2790
2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز
داغ ترین های تاپیک های امروز