2777
2789
😂😂🥰چش عیزم

قوبونت بلم خواهرشوهری من 

از خواهرشوهرای اول ک خوبی نصیبم نشد 🤣

زیبا ترین دلتنگی دلتنگ بودن برای توست و تلخ ترین آن دلتنگ ماندن برای تویی که می دانم دیگر ندارمت …

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

ن من یدونم داداشمم یدونس واسه همین مهربونم‌با خانومش😂خیالت راحت

عه منم تک فرزندم مامانمم عاشق داماده🥲 چون پسر نداره حتی شوهرمو از من بیشتر دوس دارع خیلی حسودیم میشه 😂

زیبا ترین دلتنگی دلتنگ بودن برای توست و تلخ ترین آن دلتنگ ماندن برای تویی که می دانم دیگر ندارمت …
عه منم تک فرزندم مامانمم عاشق داماده🥲 چون پسر نداره حتی شوهرمو از من بیشتر دوس دارع خیلی حسودیم میش ...

آخ دقیقا مامانا همینجوری ان🥲😂...دومادام ک لوووس از خداشووونه...من نازک تر از گل بش بگم میگ الان میزنگم ب مامان😂...

آخ دقیقا مامانا همینجوری ان🥲😂...دومادام ک لوووس از خداشووونه...من نازک تر از گل بش بگم میگ الان می ...

خخخخخخ دقیقااااا جالبه تحدیدتم میکنه با مامان خودت 

بعد میدونی دلت از چی میسوزه از اینک مادر شوهرتم پسرشو بیشتر دوسداره😂😂😂تا تو...

دقیقاااااااا 😐 همش ب شوهرم میگم منه بدبخت گناهم چیه ک هیشکی پشتم نیس میگه پارتیم کلفته تو چرا حسودیت میاد

دقیقاااااااا 😐 همش ب شوهرم میگم منه بدبخت گناهم چیه ک هیشکی پشتم نیس میگه پارتیم کلفته تو چرا حسودی ...

حالا بازم اگ پدر شوهرت این وسط هواتو داره بازم جلویی...اصولا پدرشوهرا عروس دوستن

حالا بازم اگ پدر شوهرت این وسط هواتو داره بازم جلویی...اصولا پدرشوهرا عروس دوستن

پدر شوهرم منو بینهایت دوس داره چون احترامشو عز بقیه عروساش بیشتر دارم اونا بهش میگن عمو ولی ب من میگه بهم بگو بابا 

پدر شوهرم منو بینهایت دوس داره چون احترامشو عز بقیه عروساش بیشتر دارم اونا بهش میگن عمو ولی ب من میگ ...

خوشبحالته بازم خدا نگهش داره برات...منک عروس یه خانواده شدم ک پسرشون ته تغاریه از این ورم تک دوماده از برادر زنشم بزرگ تر...پدرشم ک فوت شده بخاطر همین بابامم هواشو داره🥲😂...تو باز خداتو شکر کن پدرشوهرتو داری😂

خوشبحالته بازم خدا نگهش داره برات...منک عروس یه خانواده شدم ک پسرشون ته تغاریه از این ورم تک دوماده ...

وای بگردم برات 😂 کلا تهنا موندی🥺 

چهارتا تا خاهرشوهر..سه تا جاری همم بزرگتر احترام واجب🥲😂...دخترعمو و داییا اینا ک بماند...

🥺🥺 اشکالی نداره تو تنهایی همه رو حریفی💪🏻💪🏻😂