2777
2789

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

واااا یعنی چی جدایی بیاره از کی شنیدی  حالا چیزای دیگه هم  کیف و کفش... پیراهن... ...

اینک جدایی میاره و زیاد شنیدم عامه مردم میگن...منم بخاطر همین تاحالا نخریدم براش

پس بخر خیلیم خوبه البته اگر ساعت ندارع ساعت قشنگتره بخری بازم بستگی به سلیقه جفتتون دارع

لباس و ساعت و کفش و ما رسم داریم عید ب عید واسه دومادمون یا عروسمون خانواده دوماد یا عروس عیدی میبرن همین عیدنوروز چن جف لباس و ساعت و کفش براش عیدی بردن خانوادم🥲🥲🥲...واسه همین موندم چی بگیرم براش

لباس و ساعت و کفش و ما رسم داریم عید ب عید واسه دومادمون یا عروسمون خانواده دوماد یا عروس عیدی میبرن ...

کاش من عروستون بودم😐

زیبا ترین دلتنگی دلتنگ بودن برای توست و تلخ ترین آن دلتنگ ماندن برای تویی که می دانم دیگر ندارمت …
😂😂😂😂داداش دم بخت یدونه دارم ب کارت میاد؟

اگ شوهر دوم گرفتن گناه نیس در خدمتم🤪

زیبا ترین دلتنگی دلتنگ بودن برای توست و تلخ ترین آن دلتنگ ماندن برای تویی که می دانم دیگر ندارمت …
😂😂😂ن بابا چ گناهی چطو اونا میتونن چارتا چارتا بگیرن ما نمیتونیم دوتا دوتا بگیریم؟

🤣🤣 اره پس من عروستون🥺 فق ساعت میخوام لباس و کفش نمیخوام تو زحمت بیوفتین 😁