2777
2789

دوست عزیز لطفاً منو ببخش که این حرف و می‌خوام بزنم اما واقعا خواهرانه دلم براتون میسوزه که فکر میکنید آدم های معمولی میتونن زندگی شما رو حدس بزنند و آینده تعیین کنند!

سختی هایی که کشیدم باعث شد تا عزت نفس نداشتم بهم برگرده و قدر و ارزش خودم رو بیشتر بفهمم. سختی ها همیشه بد نیست گاهی آنقدر با یک ناراحتی خرد و ریز ریز میشی که انگار دوباره از تکه هات یک من جدید ساخته میشه اما این بار یک من قوی تر! محکم تر! 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

دوست عزیز لطفاً منو ببخش که این حرف و می‌خوام بزنم اما واقعا خواهرانه دلم براتون میسوزه که فکر میکنی ...

حتی اونایی که مشخصات و کامل درست میگن یا اتفاقی که قبلا افتاده؟ بدون اینکه اشاره ای بشه 

فک نکنم     البته مطمئن نیستم

حست میگ من باردارم

یاارحم الراحمین🤲🏻❤️من امیددارم به مهربونی خداتوکل به خودت یاالله🌿یَـــا حَـــافِـــظَ مَـــنِ اسْــتَــحــفَــظَــه حافظ همسرم وپسرم وعزیزانم باش❤️
حتی اونایی که مشخصات و کامل درست میگن یا اتفاقی که قبلا افتاده؟ بدون اینکه اشاره ای بشه 

عزیزم اونایی که اتفاقی که قبلاً افتاده رو کامل بیان میکنن بله طبیعیه چون میشه از طریق موکل از گذشته بدونی اما اونایی که از آینده میگن خیر غلطه چون بیشتر حس تلقین شماست که اون چیزی که گفتن رو رقم می‌زند چون کسی جز خدا از آینده خبر نداره! 

و البته خیلی مواقع چیزی هم که گفتن نشده

سختی هایی که کشیدم باعث شد تا عزت نفس نداشتم بهم برگرده و قدر و ارزش خودم رو بیشتر بفهمم. سختی ها همیشه بد نیست گاهی آنقدر با یک ناراحتی خرد و ریز ریز میشی که انگار دوباره از تکه هات یک من جدید ساخته میشه اما این بار یک من قوی تر! محکم تر! 
عزیزم اونایی که اتفاقی که قبلاً افتاده رو کامل بیان میکنن بله طبیعیه چون میشه از طریق موکل از گذشته ...

بله درسته حق با شماست ولی من خودم اتفاقایی که قراره به زودی اتفاق بیفتن و چند بار پرسیدم می‌خوام ببینم راست میگن یا نه

آره  حالا هستی بگو لطفا  یا اگه نمیدونی فهمیدی لطفا بهم بگو

نمیدونم اگ فهمیدم میگم عزیزم

یاارحم الراحمین🤲🏻❤️من امیددارم به مهربونی خداتوکل به خودت یاالله🌿یَـــا حَـــافِـــظَ مَـــنِ اسْــتَــحــفَــظَــه حافظ همسرم وپسرم وعزیزانم باش❤️
اول اسمم؟ ماه تولدم؟ آشتی یا طلاق؟ کی؟

عزیزم جوری که تو پست های قبلم گفتم درست نمیدونم شایدم کلا غلط باشه ..ولی کلا بنظرم حس ششمی ها اسم و ماه اینارو نمیدونن چون خودم ازیکی پرسیدم اشتباه گفت ولی حس فقط در مورد حس آینده ات هست نه اسم و اینجور چیزا بازم میگم به اینا دل نبند حس ششمی طالع بین نیست