2777
2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

آره منم همچین چیزی حس کردم    

میشه بهم بگی سلامتیمو بدست میارم؟

کسیکه ازم دزدی کرده لو میره

روزیکه تو به دنیا آمده بودی عریان، جمعی به تو خندان و تو بودی گریان، کاری بکن ای دوست که وقت رفتن، جمعی به تو گریان تو باشی خندان
ولی بنظرت وقتی حدود ده نفر یه چیز و حدس میزنن چی؟

میتونه به خاطر ارسال ارتعاش شما به اون خواسته باشه 

ببینید مثلا شما فرض کنید که دوست دارید با شخصی به نام محمد ازدواج کنید آنقدر ارتعاش اون خواسته رو میدید که موکل متوجه میشه که شما چی میخواید! 

موکل ها خیلی فضولی همدیگه رو میکنن! و به هم خبرچینی میکنن اما باز هم نمیتونن خودشون آینده شما رو پیشبینی کنند فقط چون شما بهشون اجازه میدید اون لحظه در ذهن شما رفت و آمد میکنند و ندا و خواسته ی درونی شما رو میشوند‌

سختی هایی که کشیدم باعث شد تا عزت نفس نداشتم بهم برگرده و قدر و ارزش خودم رو بیشتر بفهمم. سختی ها همیشه بد نیست گاهی آنقدر با یک ناراحتی خرد و ریز ریز میشی که انگار دوباره از تکه هات یک من جدید ساخته میشه اما این بار یک من قوی تر! محکم تر! 
میتونه به خاطر ارسال ارتعاش شما به اون خواسته باشه  ببینید مثلا شما فرض کنید که دوست دارید با ...

یعنی واقعا حس ششمی وجود نداره؟ 

ولی حرفتو قبول دارم و نباید اعتماد کرد 

یعنی واقعا حس ششمی وجود نداره؟  ولی حرفتو قبول دارم و نباید اعتماد کرد

ببین حس ششم رو باید در حد مسائل خیلی جزئی و بیشتر برای جنبه ی تفریحی بهش نگاه کنید.

و هرگز آینده رو کسی جز خدا نمیدونه! 

اگر قرار بود که بدونه واقعا سنگ رو سنگ‌ بند نبود 

فکر کن قبل از شروع جنگ های بزرگ در تاریخ بشریت عده ی زیادی از مردم می‌تونستم با استناد به حس ششم از مهلکه نجات پیدا کنند اما هرگز همچین چیزی وجود نداره

سختی هایی که کشیدم باعث شد تا عزت نفس نداشتم بهم برگرده و قدر و ارزش خودم رو بیشتر بفهمم. سختی ها همیشه بد نیست گاهی آنقدر با یک ناراحتی خرد و ریز ریز میشی که انگار دوباره از تکه هات یک من جدید ساخته میشه اما این بار یک من قوی تر! محکم تر! 
اگه راست دراومد چی پس ؟ 

اگه راست درآمد مطمئن باش که فقط بر اثر انرژی تلقین خودت بوده! 

ببین وقتی به حرف های یک نفر صفر تا صد اعتماد و باور کنی و مدام و مدام و مدام به اون حرف ها فکر کنی پس احتمال داره جذبش کنی! مثل زمانی که داری به یک نفر کلی فکر می‌کنی و حرفشو میزنی و همون روز بعد مدت ها از اون فرد خبری میشه یا بهت زنگ میزنم یا بهت پیام میده 

بعضی وقتا میگن حس ششم  منم جهت دلگرمی میپرسم وگرنه خیلی تاکید نمیکنم که جواب صحیحی رو بشنوم&nb ...

خواهش میکنم گلم من از شما عذرخواهی میکنم من منظوری بدی نداشتم ولی دارن میگن به الکی آدم دلگرمی میدن منم نمیخوام ناامید تون کنم با حرفایی که ۹۹ ٪ اشتباهه حتی برا سرگرمی من معدرت میخوام اگه لحن برخوردم بد بود