2777
2789
عنوان

خواستگار✌🏽✌🏽✌🏽

400 بازدید | 31 پست

برای ازدواج البته..

طرفو یبار ببینه ولی حرفی نزده باشن باهم 

پسر بگه همو ببینیم حرف بزنیم ببینیم تفاهم داریم‌یا نه

بنظرتون از دختره خوشش اومده که به واسطه این حرفو زده؟!

عاقل تر از آنیم که دیوانه نباشیم✌🏽

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

حتما دلش میخواد ک میگ باز ببینیم همو

واسه رسیدن به عشقم یه صلوات برام میفرستی💜اللهم صل علی محمد وآل محمد وعجل فرجهم❤ یاابوالفضل العباس(❤)                                     #A❤   وا خیالت بی خیالم تونه دارم سی روز تنگ💝   هونمونم هونمونم جانشین کل دودمونم❤   درد پیری ها د رمو جونیمو میره و دو  بیا وا یک و سر بوریم ای عشقه تا روز پیری  مری چی گم کردمه وقتی یه روز د مه دیری         

اگه خود پسره اینو بهت گفته من حس خوبی نمیگیرم.چون تجربه کردم برای من چند نفر اینطور گفتن  دیدم قصدشون دوستی و سواستفاده بوده نه ازدواج .

🌱🌱“اللّهُمَّ صَلِّ عَلَی فَاطِمَةَ و اَبِیهَا وَ بَعلِهَا وَ بَنِیهَا وَ السِّرِّ المُستَودَعِ فِیهَا بِعَدَدِ مَا اَحاطَ بِهِ عِلمُک”🌱🌱اَللّهُمَّ عَجِّل لِوَلیِّکَ الفَرَج🤲
نه لزوما چند مورد دیدم ک خوشش نیومده واسه وقت گذرونی خواسته خوشش میومد همون اول می‌چسبید ول نمیکرد

اخه چون از اقوام هست میگم خیلیم خانواده خوبو محترمین خودشم همینطور و اینکه ازدواج دومشه برا همین پرسیدم

اگه خود پسره اینو بهت گفته من حس خوبی نمیگیرم.چون تجربه کردم برای من چند نفر اینطور گفتن  دیدم ...

اخه چون از اقوام هست میگم خیلیم خانواده خوبو محترمین خودشم همینطور و اینکه ازدواج دومشه برا همین پرسیدم

اگه خود پسره اینو بهت گفته من حس خوبی نمیگیرم.چون تجربه کردم برای من چند نفر اینطور گفتن  دیدم ...

البته سو تفاهم نشه من اهل دوست واینا نبودم .مثلا منو میبینن شمارمو بواسطه خواهر مادر میگیرن به بهانه ازدواج ،بعدش میگن با هم باشیم تا بعد ...منم زود میفهمم قصدشون ازدواج نیست

🌱🌱“اللّهُمَّ صَلِّ عَلَی فَاطِمَةَ و اَبِیهَا وَ بَعلِهَا وَ بَنِیهَا وَ السِّرِّ المُستَودَعِ فِیهَا بِعَدَدِ مَا اَحاطَ بِهِ عِلمُک”🌱🌱اَللّهُمَّ عَجِّل لِوَلیِّکَ الفَرَج🤲
اخه چون از اقوام هست میگم خیلیم خانواده خوبو محترمین خودشم همینطور و اینکه ازدواج دومشه برا همین پرس ...

شما اگه ازدواج اولته خیلیییییییی دقت کن 

اخه چون از اقوام هست میگم خیلیم خانواده خوبو محترمین خودشم همینطور و اینکه ازدواج دومشه برا همین پرس ...

من جای شما بودم حتی اگه تا ابد مجرد میموندم  همسر فامیل نمی‌شدم

دختر خاله شوهرم با منت و اصرار عروس عموش شد و الان یعد ۱۰ سال زندگی خیلی راحت فرستادنش خونه ی باباش 

حتی نمیان دنبالش

کل فامیلم تحت القائات اونا دیگه به این خانواده محل نمیدن

خانم آقای دکتر
البته سو تفاهم نشه من اهل دوست واینا نبودم .مثلا منو میبینن شمارمو بواسطه خواهر مادر میگیرن به بهانه ...

اها خب نه این آقا اصلا اینجوری نیست حتی گفته چن جلسه ک بیرونم میریم مادرم همراهم باشه 

من ازدواج اولمه بنظرتون چیا ازش بپرسم راجب زندگی اولش

اها خب نه این آقا اصلا اینجوری نیست حتی گفته چن جلسه ک بیرونم میریم مادرم همراهم باشه  من ازدو ...

علت جدایی . و اطلاعت همسر اولش رو باید بگه بهت که بری و پرس و جو کنی از اونا هم . البته باید خیلی هوشیار باسی چون اونا هم احتمال  داره از رو غرض  جواب بدن 

الهی مرا هزار امید است و  هر هزار تویی